Pär Ottosson

Tre fina.

Just nu känns det rätt härligt. Våren är på väg och jag känner min sjukt sugen på att både fixa balkongerna och göra om inne. 

Ny färg på köket, lite nya tapeter och flytta om möbler. Mest av allt vill jag slipa golven men drar mig aningen för arbetet. Jag skulle vilja ha dom sådär slitna med detsamma men inser såklart att det tar lite tid för dom att bli så. Har ni några snabbtips så hojta.

Under tiden får vi njuta av tre instagramkonton.
   @thecandytalking

   @margo.hubert.art

  @greenifydk

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Laila Lorion

  Hej!

  Jag heter Laila och jobbar på produktionsbolaget Jarowskij. Jag kom in på er blogg då jag letar efter härliga hemmafixare åt ett nytt bygg-program vi ska producera åt TV4. I serien vill vi följa vanliga hemmasnickare som under sommaren passar på att snickra, såga eller skissa på sina stora och små byggprojekt.

  Vi söker personer som tillsammans med nära och kära vill dela med dig av din passion och snickarglädje. Er blogg är väldigt inspirerande så kanske är detta något för er? Eller känner du någon som skulle passa? Tipsa gärna! Ett superhärligt program nämligen.

  Om detta verkar intressant, sök via länken eller skicka mig ett mejl så berättar jag mer!
  http://www.jarowskij.se/casting/

  Hoppas vi hörs!

  Bästa hälsningar,
  Laila Lorion