Niehoff family

Röda mattan premiär

Idag var jag och Smilla inbjuden av Disney och Mgroup PR & Event till galapremiären av Tingeling – Vingarnas hemlighet som har premiär nästa fredag. Vi bjöd med oss våra goda vänner Kina och Vilma.
Röda mattan var utrullad och alla barnen kunde få ansiktsmålning, pyssel med EkoLeko och vi minglade bland kändisar som Linda Bengtzing, Hannah Graaf, Hanna Hedlund och andra härliga storbloggare.
Vi fick dryck i form av festisar och bubbelvatten sponsrat av Axfood och stora chipspåsar från Garant.

 

Filmen var fantastiskt bra tyckte både vi mammor och tjejerna! Mycket fin och välgjord film och tiden gick så fort! Filmen handlade om Tingeling som blir nyfiken på en mystisk och hemlighetsfull värld där vinterälvorna bor. Men eftersom deras vingar är alltför ömtåliga är det en förbjuden plats, bara vinterälvorna är säkra i Vinterskogen. Men Tingeling kan inte motstå äventyret, hon är alldeles för nyfiken. I det kalla och främmande landskapet möter hon vinterälvan Vinterlilja och tillsammans upptäcker de en magisk hemlighet som förändrar allt. En hemlighet som förenar två världar och gör dem till en!

Smilla var nöjd över att få gå runt med sina vingar och krona och även klänningen från How to kiss a frog gick hem och vi hittade faktiskt ett Tingeling hårspänne precis innan vi gick hemifrån så lite Tingeling blev det 😉

 Goodiebagen innehöll ballonger från Ballongprinsessan, nappar från Lundmyr, rabattkoder från CaseApp samt Lekmer. Tingelingpyssel och Flux för barn. Tack Mgroup för ännu en fantastisk biopremiär!!! 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.