Niehoff family

Nu är det dags!!!

Vi kom hem vid 22.00 igår från stugan så det var raka vägen i säng och nu har både Smilla och Max kommit iväg till skola/dagis, Jocke har åkt iväg till studion och jag håller på att fixa här hemma och planerar veckans jobb. Nu kör ju Living and Room visningarna igång igen och jag sitter och bokar för fullt! Fick precis en avbokning nu på söndag så om någon vill bjuda in sina vänner på lite spontanshopping så hör av er så kommer jag och pratar inredningstrender och visar upp vår nya superläckra kollektion!
Om du är värdinna för en visning så får du handla upp till 4 produkter till 40% rabatt plus att du nu i september får en extra värdinnegåva värde minst 250 kr!
Bl.a. denna superläckra pall och bord får du köpa för endast 717 kr/st! Så snygga och passar i hallen eller i sovrummet eller varför inte skapa ett rum i rummet vilket är supertrendigt nu!
01 modern ethnic
Hör av dig så bokar vi, det är så enkelt! Jag kan hjälpa till att fixa fika om du fixar någonstans att vara, jag behöver inte så stor plats så ett ”vanligt” vardagsrum fungerar toppen!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.