Niehoff family

Hotell Transylvanien

Idag var jag och Smilla inbjuden på förhandsvisning av den nya Disney filmen Hotell Transylvanien av Mgroup PR & Event och vi bjöd med oss våra vänner Berit och Julius.


Smilla var först väldigt orolig att filmen skulle vara läskig men det var den inte utan mest rolig tycker hon. Hon tyckte också att det var roligt att ha 3 D glasögon på sig! Även jag tyckte filmen var både rolig och bra gjord så det är en perfekt ”familjefilm” som passar både vuxna och barn.
Mgroup som hade ordnat tillställningen och även bjudit in oss bjöd på massa godis från Eldorado, läsk från Premier, pyssel med Ekoleko och ansiktsmålning. Smilla fick en pumpa målad på ena kinden och en fjäril på den andra, hon tyckte att det var för läskigt att ha en spindel eller fladdermus målad 😉
Även Frankenstein var på plats och hälsade oss välkommen!

Bilderna är lånade av Mgroup eftersom jag hade minneskortet till kameran kvar i datorn hemma….. 🙁

När vi gick hem fick vi med oss en goodiebag som var sponsrad av bla inreda.com som har jätte fina inredningsgrejer precis i min smak. Andra sponsorer var: Hsb, Lekmer, Ballongprinsessan, ELIN entertainment, Sonypictures, Ekoleko och Vimto.

Tack Mgroup PR & Event & Sony Pictures för att vi komma till detta event!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.