Niehoff family

Späckat schema

Jag brukar inte vara trött på dagarna men idag är jag jätte trött!
Sitter och bara stirrar rakt fram och får inget gjort, gick och la mig nyss för att vila lite men det gjorde att jag bara blev tröttare….. jag som hade tänkt fixa med så mycket idag innan jag ska hämta barnen på dagis.

Har en visning ikväll i Täby så det ska bli mysigt! Älskar verkligen mitt jobb!!!
Får hälla i mig några koppar kaffe innan jag åker så att jag kan hålla mig vaken 😉

Till helgen kommer svärmor på besök så det ska bli mysigt och då brukar Jocke och jag passa på att ta sovmorgon eftersom det ändå bara är farmor som gäller då. Längtar så mycket efter en välbehövlig sovmorgon så att jag får bort mina fula mörka påsar under ögonen!

Men har mycket annat att se fram emot också! Imorgon ska jag på förhandsvisning av Chokladfestivalen! Jag älskar ju choklad så jag ser verkligen fram emot att besöka den och prova god choklad!

 
På fredag klockan 08.30 är jag inbjuden till bloggfrukost på UnderBaraBarn mässan i Älvsjö och jag och några andra bloggare ska få gå runt hos utställarna och kolla innan mässan öppnar för allmänheten. Det ska bli så roligt!

På lördag ska jag och Smilla gå på exklusiv förhandsvisning av bion Hotell Transylvanien, vi har bjudit med oss våra vänner Annelie och Pontus så det ser vi fram emot! Det blir premiär för Smilla att titta i 3 D 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.