Niehoff family

I LOVE CHOCOLATE!

Om man gillar choklad så är det nästan som att komma till himmelriket på Nordiska Museet nu i helgen! En stor vacker lokal fylld med den godaste chokladen och det finns choklad i alla dess sorter! Allt från 100 % råchoklad till smaksatt choklad i oändliga smaker. Ja, Chokladfestivalen är ett måste för alla som gillar att njuta av lyxig choklad!


Jag och några andra bloggare/press fick idag en VIP inbjudan där vi först fick en presentation av själva Festivalen och sen träffa alla som tävlar om vem som ska bli Årets Konditor. Vi fick även en vin- och chokladprovning som var helt fantastisk!

Jag hade bjudit med mig min vän Lina och vi gick efteråt runt i mässhallen och pratade med utställarna och fick provsmaka underbar choklad. Vi fick även med oss chokladte från tehuset JAVA som jag ska testa nu i helgen. Jag gillade också ADORO som bjöd på härliga macaronliknande choklad i alla dess läckra färger!

Så jag kan verkligen rekommendera ett besök där i helgen!
Jag är även ditbjuden imorgon för att vara med när Årets konditor ska utses och provsmaka massa läckra chokladbakelser men jag ska ju på en annan mässa imorgon så tyvärr hinner jag inte. Men kanske åker jag dit igen på lördag eller söndag och går runt och njuter lite mer 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.