Mamma på landet

Libero All inclusive – vinn en resa till Kap verde!

Det här inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med Libero

(Tryck på bilden för att se den sötaste reklamfilmen ?)

Nu är hösten här. Kvällarna blir mörkare och mörkare. Även på morgonen när jag och familjen stiger upp är det mörkt. Barnen har frågat flera gånger senaste tiden varför vi stiger upp mitt i natten. Kallare börjar det även bli. Hej då sommarkläder och sommarskor. Hej hästkläder och höstskor. Samtidigt är hösten charmig med alla vackra löv i olika färger, en brasa i öppna spisen på kvällen, tända ljus och en kopp te. Men ärligt talat; jag längtar efter värmen! Att få resa bort i några dagar till soligare breddgrader och få leva det enkla livet med sol, bad, glass, god mat som någon annan lagat och någon annan som bäddar min säng. Slippa alla måsten med förskola, skola och jobb. Just nu har två familjer chans att vinna just detta tack vare Libero! Det bästa är att Libero har tänkt till, så det är inte det klassiska ”2 vuxna och 2 barn”. Även om ni har fem barn i familjen så kan alla resa! Helt fantastiskt!
Resan till Kap Verde är värd 60.000kr och avresa är från Kastrup eller Arlanda i mars 2019.
Du tävlar genom att köpa 3 valfria Liberoprodukter (vilka bestämmer du helt själv!), fotar av dina kvitton som du laddar upp här och skriver en kort motivering till varför du vill vinna. Och kom ihåg att någon alltid ska vinna. Den här gången kan det bli du! Jag lovar, jag vet vad jag skriver om, jag har vunnit en resa (hos ett annat företag) där runt 18.000 personer tävlade om samma resa. Och i den här tävlingen är det som sagt två vinnare som vinner drömvinsten. Inte nog med det, de delar även ut 100 extravinster.
Själv tänker jag vara med och tävla. Jag har vänner som har varit på Kap Verde som pratar gott om det resmålet. Barnen har tjatat om en utlandsresa ända sen vi var på Teneriffa tidigare i år. Sonen längtar efter att bygga sandslott på stranden och dottern längtar efter att få äta glass varje dag. Jag skulle uppskatta god hotellfrukost men även att få uppleva Kap Verde. Jag älskar att få se nya ställen i världen.
Tävlingen pågår året ut så det finns tid att spara kvitton. Man kan tävla så många gånger man vill och det ökar en chanser till att vinna 😉
Resorna är såklart klimatkompenserade ??

Lycka till ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.