Mamma på landet

Born in Sweden

Det här blogginlägget är ett samarbete med Libero

Varumärket Libero är fött i Sverige. Under oktober till december månad lanserar de en kampanj under namnet Born in Sweden. Ni kanske har sett i tidningarna att de välkomnar Wendy, Igor, Johannes och alla andra nyfödda.


VÄLKOMMEN
Välkommen som den du är
och som den du kommer bli

Välkommen att lära
men också att leka

Välkommen till tjejer, killar
och alla däremellan

Välkommen till naturen
och ansvaret att ta hand om den

Välkommen till kompisar
som ser ut som du… eller inte

Välkommen till dig som kan
men också till dig som förmår mindre

Välkommen till kärlek
med precis vem du vill

Välkommen till frihet
att välja den väg som kommer bli din”.

Jag har köpt Libero ända sen 2012 då dottern föddes. Jag har alltid tyckt att det är en bra blöja som håller vad den lovar. När sonen föddes 1,5 år senare har jag fortsatt köpa Libero till honom. Jag gillar set Libero står för; svanenmärta blöjor som har designats till barn, supermjuka och håller tätt.

Nu vill jag dela med mig av Libero till en av er bloggläsare. Ett kit till en nyfödd som innehåller 1 supermjuk Libero Touchfilt, 1 paket engångsunderlägg, 2 stycken blöjcheckar på valfria Libero Touch blöjor och 2 stycken rabattcheckar som gäller för Libero Babyvård.

0192E8BC-D868-434F-A1F7-7D4CD30FBEAA 2BDF7FF5-0510-4C8D-8E93-16C878E1F075 FCBE3980-4A9A-4693-B4B5-BF9DF5EF23A2 9FF4E172-3CB6-4C28-9949-187345DE3D25

För att vara med och tävla vill jag att du berättar om vem du vill ge vinsten till. Tävlingen pågår till 24 december.
Lycka till 🙂

 

Vinnare i tävlingen är

??????????

Lissan

??????????

Grattis till vinsten!

Var vänlig maila mig på [email protected] så ska du få din vinst.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lissan

    Min vän var på väg till BB när hon istället blev tvungen att föda i bilen mitt i vintern. Jag slulle ge henne Liberokitet om jag vann då hon är en riktig superkvinna och har en supersöt bebis

  2. Amanda

    Vinsten skulle jag ge till en utav mina finaste vänner. Dom har kämpat och kämpat för att kunna bli gravida, så detta är hon verkligen värd, ?

  3. Malin

    Jag skulle vilja ge min syster detta paket. Hon är höggravid och om det blir en 2017- eller 2018-bebis det vet vi inte! Lillplutten kan komma när som helst och det vore toppen med en hejdundrande gåva!

    1. Amanda

      Vinsten skulle jag ge till en utav mina finaste vänner. Dom har kämpat och kämpat för att kunna bli gravida, så detta är hon verkligen värd, ?