Mamma på landet

UnderBARA BARN goodiebag 2017

IMG_9835
Nu äntligen har UnderBARA BARN släppt biljetterna till mässan 2017. Biljetter kan du köpa här. Jag passade på att köpa en söndagsbiljett med en söndagspåse. Söndagspåsen är en goodiebag som ingår i biljettpriset om man går på söndagen. Att gå på söndagen har sina för och nackdelar. Nackdelen är att vissa saker är slutsålda på söndagen. Men fördelen är att många saker säljs till lägre pris, det är lite lugnare tempo och fortfarande många spännande saker som händer på mässan. Här kän du läsa om mina söndagspåsar 2015 och 2016.
IMG_9884
Jag gillar överraskningar och goodiebags. Det känns roligt att få en present. Söndagspåsen är värd mer än 140kr som inträdet kostar. Det man själv inte använder kan bli en uppskattad present till någon annan.
IMG_9885
Söndagspåsen är i begränsat antal och först till kvarn gäller. Förra året sålde de slut relativt snabbt tyckte jag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. morsanT

      Hej!
      Nej, det är inget som jag känner till. Söndagsbiljetten säljs i begränsat antal och för att få ut sin söndagspåse krävs en biljett som man får i kassan (om det är som förra året). Så först till kvarn tror jag menas med biljetten, har du köpt en söndagsbiljett ska du ha rätt till en påse 🙂

    2. morsanT

      ”Hej!

      I morgon, söndag, öppnar vi klockan 10:00. Du som har köpt en biljett som inkluderar en Söndagspåse kommer att få en voucher (värdebevis), som du lämnar in för att kunna plocka ut din Söndagspåse. Skulle det vara kö för att hämta ut din påse kan du ta ett varv på mässan så länge. Du är garanterad en Söndagspåse i och med du har din biljett/voucher.

      Varm välkomna och hoppas att vi ses i vimlet,
      underBARA BARN”