Mamma på landet

Mina fynd på Underbara barn

Igår var jag som sagt på UnderBARA BARN. Jag var där med dottern och några vänner. Dottern ville gärna se Buskul igen och åka karusell. Vi hade även tänkt att dansa med Babblarna men då sov dottern så det missade hon tyvärr. Vi köpte nya skivan i fredags och den blev riktigt populär här hemma.
Tänkte passa på att visa upp mina fynd från mässan:
Från Geggamoja köpte jag fina strumpor till lillebror. Har länge sneglat på stjärnstrumporna så igår slog jag till.
image
FilurDesign hade ett bra erbjudande på sin bok Var är Kaninis? och ljudboken. 150kr för båda vilket kändes som ett väldigt bra pris. Jag läste boken för barnen igår och idag bad dottern mig att läsa den igen. Ljudboken ska vi lyssna på nästa gång vi åker bil tänkte jag.
image
I Kids concepts monter ville dottern gärna köpa det här pusslet. Det är tre pussel i ett. Rätt knepigt men det har vi nog lagt tillsammans tio gånger idag.
image
Fruktstänger, fruktstänger, fruktstänger… Nu har vi galet mycket fruktstänger. Men jag fick 9 paket för 40kr så jag fyllde på förrådet av Castus fruktstänger i olika smaker. De delade även ut fruktstänger frikostigt på mässan.
image
Även Ellas kitchen hade bra pris på fruktsmoothie. 20 paket för 100kr.
image
Jag köpte en söndagsbiljett som jag har tipsat om tidigare. Då skulle man få med en goodiebag, en sk söndagspåse. Här är innehållet i söndagspåsen, jag misstänker att många av er är nyfikna 🙂
image
Det blev en lång men bra dag på mässan. Vi var där från öppning till stängning. Blev inte så mycket shopping jämfört med förra året tyvärr men vi hade inte så mycket som vi kände att vi behövde köpa.
Nu är mässan slut för iår men jag och tjejkompisarna har redan planerat att komma tillbaka nästa år.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.