Mamma på landet

Välkommen på Babylands Babyshower!

Är du gravid? Tycker du att det är svårt att veta vad du faktiskt behöver i denna djungel av babygrejer?
Kom till Babylands Babyshower så kikar ni på alla prylar tillsammans.
Torsdag 30/3 klockan 18:30 bjuder Babyland in till en trevlig och informativ kväll i deras butik på Karlbergsvägen 40. Det serveras smaskig tårta, gott att dricka och självklart får du en lyxig goodiebag att ta med hem.
Under kvällen blir det två miniföreläsningar där den ena är med iTrim som pratar kost och träning. Det kommer även en barnmorska och en farmaceut och pratar om babyprodukter och sådant som kan vara bra att veta inför barnets ankomst.
Butiken kommer att vara fylld av festliga erbjudanden och givetvis finns Babylands kunniga personal på plats för att svara på alla dina frågor. Passa t.ex. på att lära dig grunderna i att bära barn av deras egen expert Beatrice!
Den som vill får även delta i alla de tävlingar som anordnas under eventet, bland annat finns chansen att vinna en proppfylld blöjtårta!
Anmälningsavgiften är 100 kr och betalas via Swish, dessa pengar får du tillbaka i form av ett presentkort när du dyker upp på Babyshowern. Presentkortet fungerar både i butiken och online på Babyland.se. Antalet platser är begränsade och de tillämpar ”först till kvarn”-principen, så anmäl dig på en gång för att säkra din plats.

Vad?
Ett Babyshower-event

Var?
I Babyland-butiken på Karlbergsvägen 40 i Stockholm

När?
Torsdag 30/3 2017 klockan 18:30 till ca 21:00

Så här anmäler du dig:
Maila ditt namn till [email protected]. Efter din anmälan får du information om hur du ska gå tillväga för att betala.

IMG_1985
En sneak-peak på goodiebagen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.