Mamma på landet

TÄVLING – Vinn blöjor

Nu äntligen är det dags för en TÄVLING. Det blir årets första och det känns väldigt roligt tycker jag.
En av er bloggläsare har chans att vinna två valfria paket Libero Touch blöjor i form av två värdecheckar.
IMG_1292
Libero anordnade en stor undersökning under hösten förra året. 63 078 föräldrar i Norden tyckte om Libero Touch under hösten 2016. Familjer kunde hämta ut ett gratisprov i butik för att kunna testa hemma i lugn och ro. Resultatet blev väldigt positivt och jag är inte förvånad. Jag tycker att Libero Touch är väldigt bra blöjor, de känns mjuka, är svanenmärkta och håller bra. Första gången jag sprang på nya Touchblöjorna var på Underbara barnmässan 2015 där Libero brukar bjuda på blöjorna vid blöjbyterna. Jag var positivt inställd redan då eftersom för mig har det varit viktigt med blöjor av kvalité som inte läcker och är snälla mot huden.

Resultatet efter ”Libero testar på Verkligheten” kan du läsa om här.

För att tävla om två värdecheckar på Libero Touch vill jag att du motiverar varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till söndag 19 mars 2017. Lycka till ?

—– Tävlingen är AVSLUTAD och vinnaren kommer snart presenteras —–

Jag vill börja med att tacka alla som har varit med och tävlat. Det var svårt att välja en vinnare bland alla fina bidrag.
Det vinnande bidraget lyder:
”Jag önskar till vår lilla tös blöjor hem kamma, då jag och min fru är nybliven pappa och mamma! Vi vill ha en blöja som är torr, bekväm och otroligt skonsam… enkel att ta på och otroligt följsam. Med Libero Touch kommer du att så gott sova… att jag alltid kommer att älska min vackra tös – det vill jag lova!”
Grattis Björn Karlsson med familj ? Skicka ett mail till [email protected] med dina adressuppgifter så skickar jag värdecheckarna till dig.

Tävlingen är sponsrad av Libero ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag har två små blöjbarn och fy fasen vad dyrt det är och fy fasen vad det går åt! Vi har senaste tiden köpt billigaste billiga blöjorna bara för att— ja att de är billiga – men de är stela som tusan och inte följsamma ett dugg så jag hoppas på att vinna dessa ljuvliga och mjuka blöjor till mina barn… så kanske jag kan unna min något till mig själv för pengarna jag sparar. En fika på stan med mina vänner, säger ju alltid nej pga att jag inte har råd.

  2. Susanna Nilsson

    Jag skulle gärna vilja vinna dessa checkar då jag är gravid och ska ha barn i juni. Eftersom det finns hur många olika blöjor som helst ute på marknaden just nu och det är jätte svårt som förstagångsförälder att veta vilka blöjor man ska välja, hade det varit spännande att detta dessa då jag har hört mycket gott om dem!

  3. Cecilia

    Lillebror/lillasyster ska komma nu i början av augusti, Hade velat prova libero touch på lillen, sonen nu har pampers då det har funkar och jag har inte vågat prova något annat än.. Men till kommande bebis vill jag ge libero touch en chans 🙂

  4. Amanda Dinjo

    Det hade varit roligt att få vinna dessa blöjor som vi tidigare testat. Nu kör vi libero vanliga då de är något billigare men älskar libero.
    De hade vart roligt att vinna dessa checkar då får lilla dotter blir 1/2 år på söndag 19/3 och vår son har precis blivit 2 1/2 år men är ett barn med många och store speciella behov, så blöjor är något vi har stora utgifter för och kommer ha länge, om inte än för alltid. Vi har stora utgifter på blöjor och annat pga detta men våra två underbara barn är värda de bästa och de hade vart underbart att få köpa varsitt paket med dessa underbara blöjor för de checkar du lottar ut! Kram

  5. Sanna Alm

    För att jag skulle vilja ge dessa checkar till min syster/systerdotter! För att vi skulle kunna göra något roligare tillsammans än att köpa blöjor för pengarna. Blöjor behövs, men kan vara skönt att inte behöva lägga pengar på de hela tiden! 🙂 Håller tummarna för oss!

  6. Barbro Larsson

    Med tre barnbarn 2,5 år, 1,5 år och nyfödd vill jag farmor kunna använda det bästa när de kommer till mig. Det vill säga blöjor av bästa kvalité för när funktion och miljötänk ska råda, är det tryggt att veta att Libero står för båda!

  7. Sara Lindqvist

    Vår sons favoritblöja. De enda som inte gör honom vansinnig när han är våt. Nu hoppas vi på tur!

  8. Björn Karlsson

    Jag önskar till vår lilla tös blöjor hem kamma, då jag och min fru är nybliven pappa och mamma! Vi vill ha en blöja som är torr, bekväm och otroligt skonsam… enkel att ta på och otroligt följsam. Med Libero Touch kommer du att så gott sova… att jag alltid kommer att älska min vackra tös – det vill jag lova!

  9. Gunilla.M.B

    Önskar vinna dessa bekväma , hållbara , lena , hudvänliga blöjor till mina yngsta barnbarn ! Det vore toppen att få bidra !

  10. Nathalie.K

    Blöjor går åt i mängd när man har två småttingar ! Libero Touch är dessutom den bästa av bästa !
    Hoppas verkligen få vinna dessa superlena blöjor till mina barn ! Så tacksamma – för dom håller tätt väldigt bra !

  11. Jessica Åkesson

    Man vill ju alltid ha det bästa till sitt barn. och inget slår Libero när det kommer till blöjor! Dem håller fantastiskt bra jämfört med andra märken som har läckage. Det här är blöjor med kvalité.

  12. Anna Sandström

    Libero touch är den bästa blöjan! Vi märkte den igen nu när lilla tjejen hade magsjuka. Fungerar superbra och är supermjuka! Hoppas jag vinner så får lilla tjejen njuta av lyxblöjorna igen 🙂

  13. Sofie ahlen

    Jag tycker jag ska vinna för att jag har testat libero touch endast en gång och det var så bra, dom håller bra och suger upp väldigt bra. Får annars köpa Ica basic och dom är inget vidare, men det billigaste om man vill ha dåliga, kassa blöjor. Jag hoppas verkligen jag vinner!