Mamma på landet

Billig vinterjacka

Jag fick ett SMS idag om halva reapriset hos Lindex. På rasten gick jag in på webben och kikade. Det fanns en vinterjacka på rea för 104kr i rätt storlek. Jag köpte den till nästa vinter till dottern. Lillebror får ta över hennes jacka från Geggamoja som jag vann i en tävling för två år sedan.
Jag har alltid en vinterjacka i bilen till barnen för de resor då vi bara ska gå in på tex mataffären eftersom jag inte vill låta barnen åka i tjocka ytterkläder. Jag tycker det fungerar väldigt bra för våra rutiner. Är vi ute och leker är det overall som gäller men till en promenad på ca 1 minut tycker jag att en varmare jacka fungerar bra. Sen tycker jag att lillebror kan ärva de ytterkläder som fortfarande är hela. Han ligger ungefär en storlek under sin storasyster.
Jag kommer få hämta jackan i Lindexbutik för få blir frakten fri.
Jag beställde även ett par byxor till dottern för 19kr, tänkte att de kan nog bli bra till förskolan. Har inte sett de i verkligheten så det blir spännande 🙂 Mitt paket är redan på väg fick jag sms om idag, de jobbar snabbt på Lindex 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.