Mamma på landet

Få LOPPIpåsen Höststart

Just nu går det att registrera sig för att få Loppipåsen Höststart gratis. Jag har hämtat ut några påsar tidigare och mycket av innehållet brukar falla mig i smaken.
Loppipåsen hämtar man hos Lekmer i Barkarby den 27 augusti – 1 september

image

I LOPPIpåsen Höststart 2016 hittar du:

BAMBINO nappflaska är en greppvänlig och rymlig nappflaska som passar perfekt för välling. Motiven är designade av Karin Mannerstål. Bambino dinapp ”Variable Flow” ingår i flaskorna. Dinappen ger ett långsamt till normalt flöde som är lämpligt för vatten, ersättning och välling. Bambino dinappar ”Variable Flow”, ”Medium Flow” och ”Fast Flow” passar till flaskorna och finns att köpa som tillbehör.
Värde: 59 kr
NEUTRAL Neutrals tvättmedel är särskilt utvecklat för känslig hud tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Det innehåller 0% färgämnen och 0% parfym för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. Tvättmedlet rengör och tar bort fläckar effektivt redan vid 30 grader. Finns för både färgade och vita textilier.
Värde: prov
LEGO DUPLO kit som ditt barn kan lära sig bygga och skapa med. De färgglada DUPLO-klossarna är speciellt utformade för att vara säkra och passa små händer. Passar från 1,5 till 5 år.
Värde: ca 35-40 kr
SKOGAHOLM Ekologisk limpa från Sveriges största limpbagare, Skogaholm. Att baka med ekologiska råvaror är inte helt lätt och därmed är utbudet av mjuka ekologiska familjebröd begränsat. Men nu har vi lanserat Skogaholm Ekologisk limpa bakad på mjöl från skånska Skånemöllan och vi tycker att vi lyckats få fram en riktigt god och saftig limpa. Hoppas du tycker den är lika god som vi!
Värde: 27,90 kr
ORGANIX plockisar, succén från Storbritannien, har kommit till Sverige! Organix plockisar är precis vad det låter som – plockmat för barn. Dessa praktiska munsbitar är perfekta för de minsta som precis lära sig äta själva. Organix plockisar passar för alla tillfällen – som mellanmål, hemma eller på stan, som komplement till måltiderna eller som färdkost på resan. Gjorda på naturliga och ekologiska ingredienser utan några onödiga tillsatser, så det smakar precis som de ska. De finns i 3 olika smaker Morot, Paprika och Majs – alla tre i unika och lekfulla former som gör måltiden till ett nöje!
DUNI kalasservetter är perfekta när det är dags att duka upp till kalas! De söta servetterna med djungelmotiv passar fint på barnkalaset. Duka upp med matchande pappersmuggar, papperstallrikar och duk i samma serie och dekorera bordet med plastdjur så är djungeltemat i hamn. Med vår guldkupong i nya LOPPImagasin får du 15% rabatt på www.shop.duni.se.
Värde: 19 kr
KALLE ANKA & C: är Sveriges största serietidning med hundratusentals läsare varje vecka. Häng med och lär känna Kalle Anka, Knattarna, Kajsa och de andra knasiga vännerna i Ankeborg. Vi utlovar både roliga och spännande äventyr, deckargåtor, tävlingar, vitsar och inte minst att ditt barn utvecklar sitt läsande. Barn som läser serier utvecklar sin läsförmåga, sitt språk och läser också annat. Något de har nytta av hela livet! Men framförallt – så har de roligt!
Värde: ca 36 kr
BAMSE FÖR DE YNGSTA är en ”pektidning” med serier specialskrivna för små barn. Bilderna är färgstarka, stora och lätta att förstå. Tidningen passar Bamse-älskare i åldern 1 till 4 år. Tidningen har även visat sig passa bra för barn som håller på att lära sig läsa. Mindre textmängd i versaler direkt kopplad till tydliga bilder, hjälper barnen på traven. Tidningen trycks på tjockt och tåligt papper. Bamse för de yngsta inleds med en sida som presenterar den figur som berättelsen handlar om och avslutas med en enkel aktivitetssida. Lär känna Bamse, Skalman, Lille Skutt, Nalle-Maja, Vargen och alla de andra! Bamse för de yngsta har fått ett väldigt positivt mottagande bland barn och föräldrar.
Värde: 35 kr
SMARTPHOTO.SE värdecheck med 30% rabatt och fri frakt. Visst är det är kul med bilder! Och som kund hos smartphoto är det enkelt och tryggt att förvandla dina bilder till något alldeles speciellt – något som ger glädje och bevarar dina minnen i generationer. Du kan alltid vara säker på att alltid få högsta kvalitet till mycket rimliga priser. Sedan 1972 har vi framkallat hundratals miljoner bilder, och idag är smartphoto den ledande fotoproducenten i Europa med över 5 miljoner kunder i 20 länder.
ACRILEX KidsZoo Tuggisar smakprovspåsar i form av björnar med multivitamin, (bilden visar fiskolja). Välsmakande och lätta att äta. Med naturliga aromer och färger. Smak av jordgubbe, apelsin och citron. Rekommenderad dagsdos för barn: 1 st, tuggas
LOPPIMAGASIN 2016 är fullspäckat med pepp, inspiration och igenkänning för småbarnsföräldrar. Toppbloggerskan Paula Uribe berättar om sin senaste förlossning, du får 16 oemotståndliga recept, tips på hur du får ihop träningen med småbarnslivet, hemma hos-reportage hos fotbollsfrun Josefin Lustig och mycket, mycket mer! Dessutom är tidningen laddad med 12 guldkuponger med de bästa rabatterna för en småbarnsförälder.
Tidningens värde är 29 kr inkl. guldkuponger av totalt värde 157 kr + rabatter på köp, mellan 10-40 %!
LOPPIpåsen är tillverkad i pp-woven.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.