Mamma på landet

Semester i Skellefteå

Jag och barnen flög upp med SAS till Skellefteå. Jag passade på att boka när SAS hade kampanj om att barnen flyger nästan gratis och köpet gjorde jag via Refunder.
Jag tycker att Skellefteå är en otroligt mysig stad och barnen längtar redan efter att få återvända dit igen.

image

image
Lejonströmsbron är Sveriges äldsta bro som invigdes 1737.
image Kyrkholmens café som ligger naturskönt på en holme i älven och för att komma dit får man gå över en hängbro. Det känns som ett fik för pensionärer och barnfamiljer. Det fanns mycket leksaker och även ett café för hundarna, riktigt gulligt. Vi åt en varsin frasig våffla med grädde och jordgubbssylt.
image
image

image

Bonnstan ligger inte långt ifrån Kyrkholmen. En gammal kyrkträstad som härstammar från 1600talet, men de nuvarande husen är från 1830. Det är väldigt fina trähus.

image

image

image

image

image

Nordanå är en mysig liten oas i stan. Det ligger så vackert till och har många fina hus och vacker utsikt. Jag förälskade mig i Lanthandeln som ligger där. Jag minns när jag var där som barn med mormor och morfar och det känns roligt att mina barn kan få gå in i samma lanthandel.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

I Lanthandeln har de alla möjliga saker, både till hemmet, barnen och gott fika. Humana priser, jag lät barnen välja en varsin leksak och den dyraste kostade 50kr. Till mig själv hittade jag prydnadsnycklar, de kostade 35kr dvs ett riktigt fynd.
image

image

image

image

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.