Mamma på landet

Loppiblogbag Sommar

image
Jag hade lyxen att få hem en LOPPIblogbag Sommar med fina produkter att testa och utvärdera.
image

Jag tänkte nu presentera produkterna och skriva lite egna åsikter.

image

Alvin & gänget – Gasen i botten från Fox Paramount Pictures
Alvin och Gänget är tillbaka med ett fjärde äventyr, den här gången är det full fart från början till slut. Alvin, Simon och Theodore får för sig att Dave ska fria till sin nya flickvän i Miami och att de därför måste flytta. De har nu tre dagar på sig att stoppa detta och ger sig ut på ett resa som leder till den ena knasigheten efter den andra. Alla talar svenska.
Vi hade filmkväll i måndags; jag, maken och barnen 2,5 år och 4 år. Även om filmen är barntillåten var nog mina barn lite för små för filmen. De gick iväg och lekte istället. Jag och maken tyckte filmen verkade bra och tänkte att vi kan bjuda hem barnens kusiner som är 9 och 11 år så kanske vi kan se på filmen när våra barn har sommat 🙂

image

Kulörtvätt oparfymerad från Grumme
Grumme flytande kulörtvättmedel sensitive innehåller effektiva enzymer som på ett naturligt sätt bekämpar fläckar. Grumme flytande kulörtvättmedel sensitive har låg dosering som skonar miljön samt innehåller ingredienser som binder upp lösta pigment i tvättvattnet och därmed förhindrar att det färgar av sig på tvätten. Den är helt oparfymerad.
En av mina favoriter i blogbagen! Jag tvättar väldigt ofta och använder parfymfritt så Grumme kom till stor användning. Speciellt efter vår lilla semesterresa till Göteborg och Borås.
image
Aroma Sensations från Softlan
Softlan Aroma Sensations Inner Harmony gör så att tvätten känns mjukare och doftar harmoniskt. Den intensiva och långvariga doften med naturliga eteriska oljor från mandarin och med vanilj ger en behaglig och avslappnande känsla hela dagen. Softlan sköljmedel gör din tvätt mjuk och behaglig.
Jag brukar inte använda sköljmedel med doft utan köpa parfymfria. Men jag testade den här och det luktade väldigt gott och sängkläderna blev väldigt mjuka.
Här kan ni se ett resultat från när jag testade Grunme och Softlan.
image
Jag älskar att hänga tvätten ute på tork. 🙂
image
Melon Crush från Family Fresh
Family Fresh är ett av de största varumärkena inom duschtvål i dagligvaruhandeln i Sverige och har duschkrämer med härliga dofter för hela familjen. En av våra senaste nyheter är Melon Crush som är en återfuktande och uppfriskande duschgel med en frisk och fruktig doft av söt vattenmelon och en hint av lime.
Jag tycker att den luktade otroligt gott. Maken gillar Family Fresh, han köper alltid det märket på duschtvålen. Han tyckte den här luktade gott men lite för sött för honom 😉 Men det är bara bra, då får jag ha min duschcreme i fred, haha
image
The Swedish One från Ella’s Kitchen
Ella’s Kitchen är så glada att få presentera The Swedish One. Den senaste medlemmen i deras smoothiefamilj som är särskilt framtagen för våra små vänner i Sverige. Den är fylld med mumsiga och 100 % ekologiska ingredienser som blåbär, äpplen + bananer med en liten tvist av vanilj. Designad av Saga, 3 år från Luleå.
Barnens favorit i blogbagen. Såklart ville båda barnen testa den nya Smoothien så jag delade upp det i två små djupa skålar. Den var otroligt populär och de hade gärna smakat mera av Smoothien. 🙂
image
image
Jag måste även tipsa er om att lägga upp ett handavtryck på instagram med #ellasgivefive. Då skänker Ella’s kitchen 5kr till Project playground.
image
Pink Grapefriut Lip Balm från Burt’s Bee
Burt’s Bees Pink Grapefruit Lip Balm, detta söta nya läppbalsam från Burts Bee är framtaget med näringsrik, tropisk rosa grapefrukt och är fullmatad med kraftfulla vitaminer. Mjukgör varsamt läpparna och lämnar en god söt smak, 100 % naturligt innehåll.
Jag gillade det här läppbalsamet. Det luktar gott och har ett naturligt innehåll. Vi har en del andra produkter från Burt’s Bee, men jag tycker tyvärr inte att de luktar så gott även om det är bra produkter. Men det här är något som jag absolut kommer används ofta!
image
Tandborste från Jordan
Jordan Individual är Sveriges enda design-tandborste som kommer med uppdaterade kollektioner varje år. Årets tema är ”navy” och skandinavisk minimalism. Individual är en billig designpryl för ditt hem men en kvalitetsprodukt som finns i ett brett utbud för att passa din personlighet och stil!
Här är en till av mina favoriter! De här tandborstarna brukar vi köpa, de är ju så snygga och bra. Perfekt med en ny tandborste, så slapp jag köpa en.

image
Tack Loppi för att jag fick förtroendet att få testa de här produkterna ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.