Mamma på landet

4årskalas med fiskdamm

Förra helgen hade vi 4årskalas för dottern. Det var fantastiskt mysigt med många kompisar och deras föräldrar.
Vi bjöd på minihamburgare och grillspett.
image

image
Jag hade köpt cocktailtomater och cheddarost som jag delade i fyra delar.
image
Tårtan blev en pannkakstårta med massor av jordgubbar på, hallonmousse och chokladmousse till fyllning. Klart godkänd av barnen. Recept på fyllning hittar du här.
image
Vi bjöd även på frukt och supergoda kokosbollar (recept här).
Dottern fick fantastiskt fina och även kreativa presenter av sina kompisar.
Trots att det var många kompisar på liten yta höll alla barn sams. Hade det inte varit regn och storm hade vi haft kalaset ute på tomten men nu fick vi hålla oss inne.
Vi avslutade kalaset med en fiskdamm. Jag tycker att det är väldigt mysigt att anordna en fiskdamm på kalasen. Den gjorde vi även förra året på dotterns 3årskalas och även lillebrors 2årskalas.
Jag köpte en banan, ett äpple och ett päron till alla barnen. Frukten la jag i jättefina påsar från Gudrun Sjödén som jag hade fått av dem. Kul att ha en påse som går att spara.
image
Jag piffade upp påsarna med silkespapper som jag hade köpt på Ikea.
images
I påsarna bjöds det på badboll från Kia, penna och ritblock från Skoda, Pixibok som jag hade köpt, såpbubblor som jag fyndade från Panduro, ballong och frukt. Barnen blev så otroligt glada över sina påsar. Jag tycker de blev perfekta och jag fick trevliga tackSMS på kvällen från föräldrar vars barn hade åkt hem o ritat, sparkat boll i trädgården och läst sin lilla bok i bilen på vägen hem 🙂
image

image

image

image

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.