Mamma på landet

Anmält till LOPPIblogbag

Nu har jag gjort en anmälan till LOPPIblogbag som jag har tipsat om tidigare. Eftersom det krävs att man anmäler från en dator har det tagit lite tid för mig eftersom jag inte har tillgång till dator alltid. Men nu håller jag tummarna att jag blir en av de lyckliga som får testa blogbagen. Jag har haft förmånen och fått hem några lyxiga blogbags tidigare.
image
Vad blogbagen innehåller:

Safari Kvarg från Yoplait
Yoplaits Safari Kvarg är en slät och kalasgod kvarg för barn som innehåller d-vitamin, kalcium och protein – nyttiga ämnen att fylla på spralldepåerna med under frukosten eller mellanmålet. Safari Kvarg kommer i multipack bägare (6x50g) om sex olika smaker (jordgubb, hallon, persika, aprikos, banan, röda bär).

”Chicken Tanga” från Old El Paso™
Old El Paso™ Restaurante är en produktrange som bygger på recept, ingredienser och smaker från olika delar av Mexico, allt för en mer autentisk mexicansk smakupplevelse. Old El Paso™ Restaurante finns i 3 olika smaker: Chicken Tinga, Pork al Pastor och Baja Fish,. Chicken Tinga kommer från regionen Puebla i Mexico. Den är popular som street food, framför allt under högider och har en lätt rökig smak.

Nature Rengöringsgel från Dermosil
Dermosil Nature Rengöringsgel för ansiktet, organic passar normal, torr och blandhy. Rengöringsgelens sockertensider avlägsnar varsamt orenheter och makeup utan att torka ut eller irritera huden. Produkten återfuktar och mjukgör huden. Aktiva ämnen i Nature Rengöringsgel för ansiktet är extrakt från blåklintsblomma, fröolja från svarta vinbär och jojoba, bladextrakt från aloe vera och rosmarin samt glycerin.

”Snobben” The Peanuts Movie
Dröm stort och skratta högt med Karl och hans vänner i Golden Globe-nominerade äventyret SNOBBEN. Skaparna av Ice Age står bakom den Golden Globe-nominerade filmen om Snobben och hans älskade gäng. Genre – animerat/familj/äventyr, speltid – 1 tim 25 min. Prod.år – 2015. Ålder – barntillåten.

Mössa och napphållare från Geggamoja
Geggamojas klassiska mössa, randig i ekologisk bomull, allas favorit i vårgarderoben. Napphållare så du allt vet vart ditt barns napp är. CE-märkt. Tillverkad av polyester med nickelfritt metallspänne och en elastisk ring av silikon. OBS i LOPPIblogbag är det varierat med färger på mössor.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.