Mamma på landet

Rea hos Panduro

Som ni vet älskar jag att internetshoppa. Tycker att det är väldigt smidigt, speciellt med tanke på att vi har långt till affärer. Närmaste mataffär ligger 1 mil hemifrån så vi anlitar faktiskt ofta mathem när vi ska handla mat. Shoppingcentrum ligger 3-4 mil bort så det krävs alltid lite planering när man ska shoppa.
Igår passade jag på att handla lite på panduros rea. Barnen älskar att pyssla så det blev lite vardagspyssel och julpyssel i varukorgen. Även lite poms poms att hänga upp när de är kalas och glitterlim till kläder. Blev även såpbubblor till dotterns fiskdamm men upptäckte att jag råkade beställa ett paket för lite. Men det hinner jag nog åtgärda innan kalaset är 🙂 Dottern fyller år i maj men det gäller att börja styra upp kalaset i tid.
Jag valde att få beställningen till Panduro så det skulle bli gratis frakt. Kom på idag att jag hade råkat välja fel galleria men det gick tydligen inte att ändra på. Vad trist tycker jag, känns så onödigt att åka en mil längre än nödvändigt. Tycker att man borde kunna ändra det när de inte ens har börjat plocka ihop min order… Aja, jag ser fram emot ordern ialla fall 🙂 Det blev rätt bra pris på allt tyckte jag.
image
image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.