Mamma på landet

Dagens pakethämtning

Passade på att hämta ut ett gäng paket idag.
1 par fina Converse från Zoovillage till dottern för 39kr
image
Dotterns efterlängtade vinterskor från lekmer som vi väntat på i 3 veckor…
image
Ett lyxigt paket till mig från eleven med Shampoo och balsam som min frisör rekommenderade mig. Tack vare Wrapp och refunder betalade jag endast 360kr vilket kändes som ett fynd och då fick jag även med en spray. Nagelfilerna kostade 9kr och enda anledningen till att jag köpte dem var för att komma upp i 500kr för att få 100kr i rabatt 😉
image

image
2 par Frank Dandy kalsonger som mannen fick för endast fraktkostnaden på 39kr.
image
Fina ullstrumpor från Polarn o pyret för 22kr/st.
image

Jag hamnade även på Clas Ohlson och var tvungen att handla en viktig sak som kostade strax över 300kr. Då passade jag på att handla med mitt Wrappkort då ett köp över 400kr skulle ge 100kr i rabatt. Då fick jag lite lego gratis till en lycklig dotter. Hon fick det idag och hon satt läääänge och lekte med det. Skulle kanske sparat det till julklapp men hon var med när jag handlade 😉
image

På Polarn o pyret hittade jag den sötaste skjortan till lillebror. Tack vare 25% rabatt och innestående bonus betalade jag bara 49kr för den.
image
Bild lånad från Polarn (missade att fota skjortan)

Det finns även en matchande klänning, den ska jag köpa imorgon på en annan Polarn
image

Idag blev det inte så mycket till lillebror, men det går ingen nöd på honom, efter kalaset förra helgen plockar vi fram nya leksaker varje dag. Han öppnade alla presenterna förra helgen, sen plockade vi bort det mesta för att hinna introducera hur man leker med sakerna. Han är fortfarande så liten så jag tror det är viktigt.

Jag hämtade även ut paket med fotokalendrar, de kommer bli julklappar till min man, mamma och pappa med massor av fina bilder på barnen. Men eftersom jag inte lägger ut bilder på barnen får ni tyvärr inte se kalendrarna men jag kan trösta er med att jag inte har hunnit checka av dom själv än heller.

Nu är det jullov, i 3 veckor är vi lediga och kommer passa på att ladda batterierna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.