Mamma på landet

Utvärdering av Loppiblogbag Babylove

Förra veckan fick jag hem Loppiblogbag Babylove. Det känns alltid lika lyxigt att bli utvald till att få testa en blogbag.
image
Jag var väldigt nöjd med innehållet i blogbagen.
image
Tvättmedel och sköljmedel från Unilever Neutral är mina favoriter på marknaden när det gäller tvättmedel och sköljmedel. Ett märke som jag la märke till när jag var gravid och skulle tvätta bebiskläder. De senaste dagarna har jag tvättat familjens kläder med tvättmedlet och sköljmedlet från blogbagen och jag känner mig väldigt nöjd.
image
Puréburken från Bambino har jag fått från Loppi tidigare. En väldigt bra burk för puré eller småsnacks.
Jag blev jätteglad över glasflaskan från Philips Avent. Nu har visserligen lillebror slutat med nappflaska eftersom han snart är två år men blir han törstig på natten har han fått dricka vatten ur nappflaskan. Som jag skrev i mitt förra inlägg: jag vill ha mindre plast till barnen.
image
NaturalCycles har jag varit nyfiken på sen förra LOPPIeventet. Nu har jag chansen att pröva och den chansen kommer jag självklart att ta.
image
LOPPImagasin Babylove har intressanta artiklar och superbra rabattkuponger som jag kommer utnyttja.
Barnkitet från Folksam har jag fått tidigare och är ett väldigt bra kit tycker jag. Eftersom tidigare kit har hamnat i vagnen, resevagnen och bilen fick det här kitet hamna i mannens jobbil.

Tack Loppi för förtroendet ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.