Mamma på landet

Min dag på Underbara barn

image
Igår var jag som sagt på Underbara barn. Igår fick nu se ett härligt bildregn från dagen och idag tänkte jag visa upp mina fynd.
image
I Kids concepts monter var det som vanligt mycket folk. Eftersom jag sen tidigare har handlat väldigt mycket hos dem blev det ganska lugn shopping denna gång.

image
Köpte en pappväska och två flöjter. Väskan kostade 40kr och flöjterna 20kr.

image
image
Hos Geggamoja finns som vanligt väldigt snygga kläder. Jag hittade 2 varma sköna mössor till lillebror. Han får ha en hemma och en på förskolan. Han älskade sin nya mössa så mycket att han först inte ville ta av den när vi prövade. Det såg jag som ett bra betyg. 🙂
image
Eftersom jag var en av de tio första betalande kunderna fick jag en fin goodiebag från Geggamoja värt 500kr.
image

image

image
Hos Bombadill design ser allt så härligt gott ut. Köpte 2 smörgåsar för 100kr. Sen fick jag även med mig ett litet hemligt paket men det kommer jag berätta om senare 😉
image
image
Hos FiliOli fanns det mycket färgglatt. Jag köpte en t-shirt till lillebror.
image
Och hade turen att få en trevlig liten goodiebag här med med några söta plagg och lite russin och ett hjärta.
image
image

image
LipFish kläder är en favorit här hemma. Tänkte besöka deras monter imorgon igen men igår fick jag med mig en liten goodiebag hem.
image
image
Hos Filur design fick jag med mig sängkläder till dottern förra året så då köpte jag matchande till sonen i år. 120kr för sängkläder känns som ett fynd. Funderar även på att köpa boken Var är Kaninis så tänkte gå förbi Jullarnas monter imorgon igen.
image
image
Dottern är inne i en riktig pysselperiod så hon köpte två ark med klistermärken för 5kr/st. Hon var så stolt när hon betalade med egna pengar.
image
Babblarna är sedan länge en favorit här hemma. Köpte nya skivan och en ny bok till barnen. Vi lyssnade på skivan på vägen hem och den blev en hit. Boken har vi hunnit läsa många gånger så det var också ett bra köp. Blev även en varsin liten tygpåse för 10kr/st då båda barnen gillar att packa leksaker just nu. De hade ett bra erbjudande i montern, köp 2 saker och få en gympapåse.
image
Folktandvården bjöd på goda råd, information, tandborstar och tandkräm.
image
Pompi dard gav bort en kylande vän till alla som gillar dom på Facebook/Instagram. Jättebra att ha i frysen om barnen slår sig!
image

image

image
Hos Ekoleko köpte jag en giftfri igelkott i naturgummi för 75kr. Piggarna kändes så roliga så jag tänkte att lillebror kanske tycker den är rolig. Dock trodde jag att den kostade 25kr men det stod visst från 25kr på lådan den låg i…
image

Jag kom även hem med en stor lyxig goodiebag från Underbara barn med ett otroligt fint innehåll. Helt fantastiskt att bli bjuden på frukost, inträde OCH den här goodiebagen. Ett jättestort tack till Underbara barn och alla sponsorer!
image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.