Mamma på landet

Underbar dag på Underbara barn

Idag började vi dagen tidigt, kl 7,45 skulle vi infinna oss på Stockholmsmässan för att gå på Underbara barns bloggfrukost som jag har tipsat om tidigare. Är så otroligt glad att jag blev bjuden i år igen, tredje året på mässan som VIPbloggare och femte året som besökare.
Vi träffades i foajén på Scandic talk där vi blev bjudna på en frukost. Det bjöds på kaffe, smörgås, Festis och äpple. Men eftersom jag hade med mig barnen hoppade jag över kaffet, är lite full fart med 2 små kottar.
image

image
Kicki Jansen som är grundare till Underbara barn hälsade oss välkomna. Det är trettonde året för den här mässan och tolvte året på Stockholmsmässan.
image
Att få gå inne på mässan innan öppning är fantastiskt lyxigt. Ca 100 bloggare i en stor mässa, det känns som att man har hela mässan för sig själv. Förutom i Kids concept monter, där blev det trångt ändå med tanke på deras otroligt låga mässpriser.
Ikväll är jag rätt trött efter en heldag på mässa och nästan 3 timmar hem i bil men jag tänkte bjuda på ett fint bildregn från dagen så ni kan bli lite inspirerade. 🙂
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Jag kommer blogga mer om mässan imorgon, men jag vill tacka Underbara barn för att jag fick komma på VIPfrukosten i år igen 🙂
Imorgon kommer ni även få se mina fina fynd jag har köpt idag, men jag kan bjuda på en bild på mitt kvällsfika
image
Prickig korv och ostsmörgås från Bombadill design. Det är ju omöjligt att gå förbi deras monter utan att köpa hem en godsak eller två. 2 smörgåsar kostar 100kr på mässan (eller 1 för 60kr)
Mässan pågår även imorgon 10 oktober och på söndag 11 oktober. Köp dina biljetter här eller köp på plats (ta med Coopkortet isåfall för att få 20kr i rabatt).
På söndag tänkte jag gå igen. Då utan barn och istället med några vänner. Då kommer jag även bjuda på ett till bildregn.

Sov gott allesammans!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.