Mamma på landet

Stroller Spring Break!

Jag fick ett trevligt mail från Jollyroom idag som jag tänkte dela med mig av. Jag önskar att jag hade kunnat gå på deras event, det verkar vara jätteroligt 🙂

”Jollyroom presenterar – Stroller Spring Break!

Vi på Jollyroom satsar i år på ett helt nytt koncept – nämligen en hel helg proppfylld med allt du kan tänka dig om barnvagnar!

När? Lördag 14/2 & Söndag 15/2. Kl. 10:00-18:00.
Var? Nordstan shoppingcentrum, i Göteborg.
Värd? Jollyroom & barnvagnsexperten Anna Lavfors.

Stroller Spring Break är ett tvådagarsevent där vem som helst är välkommen att titta på, känna på, prata om och inspireras av barnvagnar.

Vi på Jollyroom vill erbjuda våra kunder en unik chans att få träffa leverantörerna bakom barnvagnar och att få se deras produkter i en rolig och spännande miljö. Idag kan det vara svårt att få se så många vagnar på ett och samma ställe och därför blir Stroller Spring Break ett unikt tillfälle att få klämma och känna på några av de populäraste modellerna för 2015 och en del nyheter. Hela eventet kommer vara helt kostnadsfritt och där finns en stor mängd av unika erbjudande att ta del av på plats. Missa inte heller chansen att få träffa Anna Lavfors (Allt om barnvagnar) som kan mer om barnvagnar än vad de flesta av våra leverantörer kan tillsammans.

Varmt Välkommen!”

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.