Mamma på landet

Barnens paketkalender

image

Jag är uppväxt med en paketkalender så det är en tradition som jag vill föra vidare 🙂 Förra veckan gjorde jag iordning en varsin kalender till barnen med lite olika paket. Lillebror är egentligen lite liten för en paketkalender men eftersom han vill ha allt som storasyster har så får de en varsin. En del av paketen hade jag köpt och planerat att ge som julklappar men kommit fram till att det blir rätt många paket på julafton av släkten så jag sprider hellre ut julklapparna.

image
image
Via Pampersklubben fick jag ett presentkort från lekmer så Duplo’t betalade jag bara frakten för. Det delade jag upp i 14 mindre paket till barnens Duplo samling. Besticken och Labanboken är fynd från Gekås. Briohunden köpte jag när vår ÖoB hade utförsäljning och Lottiedockan är en vinst från en blogg. Rismums, bil, Bamsetidning, pipmugg och gröten är från LOPPIblogbag. Böckerna och lilla Petshop kommer från McDonalds, Pixiböckerna med jultema är från förra årets Pixikalender som vi läste för ett år sedan så de återanvänder jag. Tomtekläderna är begagnade som de ska få ha på lucia. Ellas kitchen kommer från Underbara barnmässan och sommarsmoothies köpte jag på Ica</a (4 för 20kr). Puffits, kortspelet och lilla lejonet fick jag på Underbara barn. Pekboken med personliga bilder har jag beställt från Lookibooki. Som ni märker har jag inte behövt köpa allt då jag återanvänder en del och fått förmånen att få vissa saker gratis.
image
Barnen uppskattade verkligen kalendern. Igår fick de en varsin Bamsetidning som vi läste och idag fick de 5 Duplobitar var. 🙂
I ena Bamsetidningen följde det med en Bamsekalender.
image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.