Mamma på landet

Mathem

Inspirerad efter Loppis bloggevent Höststart där vi fick träffa grundaren från Mathem blev jag såklart väldigt nyfiken på deras koncept. Vid midnatt dagen efter storhandlar jag för en hel vecka medan barnen sov sött i sina sängar. Jag som brukar åka 2 mil till IcaMaxi för att storhandla en gång i veckan tillsammans med mina älskade barn tyckte att det här var värt att testa. Mathem är som tex Coop eller Ica men man gör sin order på nätet. De har över 10 000 matvaror att välja på så utbudet är stort. Generöst med ekomat vilket är en stor prio i vår familj. Sagt och gjort, beställningen skickades iväg och jag valde tid och dag för leverans. Valde mellan klockan 12-16 och imorse fick jag ett sms om att de skulle dyka upp kl 14,45.
Idag kl 15,00 knackade det på dörren, jag och dottern gick för att öppna dörren och utanför stod en glad man med 3 matkassar till mig.
image Jag fick skriva under att jag hade mottagit leveransen och tog in kassarna för att packa in. Allt kändes fräsch och var bra packat förutom kycklingen som hade fått sig en liten törn. De hade även skickat med chips, havssalt och en iskall cider, det var en trevlig överraskning. Cidern öppnades på en gång för att fira leveransen och hur smidigt det var att handla medan chipsen får sparas till helgen. Det roliga var att havssalt skulle jag handla men glömde bort det, lite som att mathem läste mina tankar 😉
image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.