Mamma på landet

Loppi Blogbag Gravid & Baby

Är du gravid eller har en liten knodd där hemma? Det här är Loppi Blogbag Gravid & Baby, perfekt för dig! Loppi Blogbag är en goodiebag som distribueras till utvalda bloggare/Instagrammare som vill testa produktnyheter. Konceptet bygger på följande formel:

DU är nyfiken + DU vill testa = vi skickar nyheter hem till dig = du bloggar/instagrammar = ❤

Anmäl dig till Loppi Blogbag Gravid & Baby som innehåller följande:

• Är du gravid och trött? Då kan du behöva mer järn. Blutsaft är ett vegetabiliskt järntillskott som innehåller en speciell typ av järn (järnglukonat) som kroppen lätt kan tillgodogöra sig. Eftersom upptaget av järn är högt så kommer förhållandevis lite oupptaget järn att irritera tarmsystemet. Tack vare det uppstår endast lite eller ingen irritation och därför heller inte någon förstoppning. Blutsaft är även rik på B-vitaminer och fri från konserveringsmedel. Du får en kur Blutsaft (250 ml flaska), prova gärna vid behov och se om den fungerar för dig.

• Lindrande och skyddande mot röd irriterad hud. Inotyol® salva 50g (Receptfritt, ej förmån, uppd. produktresumé 2013-06-14). Indikation: Icke infekterade dermatoser, eksem, ulcera, erytem och brännskador. Dos: Påstrykes en till flera gånger dagligen. Övrigt: Deklaration: 1g Inotyol® innehåller: Ichtammol 15 mg, zinkoxid 150 mg, titandioxid (E171) 50 mg, ullfett, vaselin, flytande paraffin, lavendelolja, renat vatten.ATC kod D05AA. Läs noggrant på bipacksedel eller på ytterförpackning.

• Bio-Oil® är en hudvårdsolja specifikt framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar och ojämn hudton mindre framträdande. Rekommenderas även för åldrande och uttorkande hud. Bio-Oil® har fått 69 utmärkelser och är den bäst säljande produkten mot ärr och bristingar i Sverige. Bio-Oil® kan användas både på kroppen och i ansiktet, oljan är kladdfri och lättabsorberande.

• Frozen Yoghurt från SIA Glass. Ett nytt, ljuvligt gott och fräscht koncept som ger mersmak! Nu lanserar SIA Glass en ny produktserie gjord på härlig svensk yoghurt i en 0,5 liters förpackning i smakerna Jordgubb, Mango och Blåbär Laktosfri. Frozen Yoghurt är fettfri och kalorisnål, vilket gör den perfekt som mellanmål eller när man bara är sugen på något gott!

• Snack ’n’ Sip Cup – picknickbästisen från Bambino – är en praktisk allt-i-ett-lösning som är perfekt att ta med på utflykten. Muggen, som är anpassad för kall dryck, har ett mjukt sugrör som är enkelt att dricka ur och går att försluta hygiensikt och spillsäkert. I locket finns en behållare att förvara snacks, frukt eller en liten smörgås i. Muggen rymmer 280 ml vätska, tål maskindisk och är BPA-fri.

• Har du omfattande mjölkläckage? BH-inlägg från Medela för engångsbruk är speciellt utformade för omfattande bröstmjölksläckage. BH-inläggen anpassar sig efter bröstens form och det tunna materialet, som kan andas, gör dem extra bekväma. Specialmaterialet har dessutom en extremt god uppsugningsförmåga, och tejpen förhindrar att de glider ned. Fastnar inte i såriga bröstvårtor pga. det tunna fina skyddsskikt som finns på insidan. BH-inläggen är individuellt förpackade, vilket innebär att de alltid är klara för användning – och de är därför rena och hygieniska.

• LoppiMagasin, en härlig tidning fylld av inspirerande läsning, shoppingtips, intervjuer med kända småbarnsföräldrar och dessutmom ett helt uppslag med fantastiska rabatterbjudanden. Säg hej till första numret någonsin av tidningen LoppiMagasin!

Anmäl dig till senast den 21 mars 2014.

https://www.facebook.com/loppievent/app_480236278711737

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.