Mamma på landet

Loppi Blogbag

imageJag har fått en underbar Blogbag från Loppi till min lilla 1åring. Det var perfekt igår med majskrokar, klämmis och en fruktdryck från Coop igår till lördagsmyset. Dottern har inte börjat äta sötsaker än så en skål med majskrokar är perfekt om vi andra äter chips, dottern älskar majskrokarna! Klämmis är mumsigt att äta som mellanmål när det är lördagsmys och fruktdryck utan tillsatt socker är perfekt!
Kids zoo är kosttillskott för barn från 1års ålder, perfekt att kunna ge under de perioder som dottern äter dåligt så hon får i sig de tillskott hon behöver.
Idag är det första advent så då fick dottern Duplo och Pixiboken i adventspresent. Gissa om Duplot gick hem. Hon lekte med det bra länge imorse, vilken lycka!
Pixiböcker älskade jag själv som barn, de är i lagom storlek att ha med överallt. Vi läste boken två gånger imorse och tittade på bilderna. Sen har dottern en underbar faster som har gett henne en Pixikalender i present, så varje dag fram till jul kommer hon få öppna en lucka och få en liten bok, härligt! 🙂 Böcker stimulerar verkligen språket.
Folksam hade skickat med ett litet kit med plåster, skavssårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm. Perfekt att ha i skötväskan, den åkte ner på en gång, man vet aldrig vad som kan hända när man är ute på äventyr.
Det är en jättefin Blogbag från Loppi, både jag, maken och dottern blev jätteglada över det här paketet! 🙂
Nu vill jag avsluta med att önska alla en god fortsättning på första advent!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.