Mamma på landet

Barnvagn

Jag har funderat otroligt mycket på barnvagn nu när jag är gravid. Jag har en vagn som jag älskar, en Emmaljunga citycross, men då det kommer skilja sig 19-20 månader på barnen har jag funderat på en ny vagn. Jag har även tänkt om det räcker med bärsele och barnvagn, men kom fram till att när det är vinter och väldigt halt ute är bärsele inget jag vill ha mitt barn i. Dottern älskar att åka vagn, mycket hinner hända på 18 veckor, men jag misstänker att hon kommer vilja åka vagn även i december/januari. Dels när det är kallt och halt, och få ett litet syskon som tar över vagnen känns inte helt okej tycker jag. Jag har varit i tre olika barnvagnsbutiker och kikat på barnvagnar. Jag har några krav på min vagn:
Den måste få plats i vår lilla bil
Jag vill kunna ha barnen emot mig om jag vill.
Den får inte vara för dyr

Jag gillar Bugaboo donkey, men tyvärr kostar den en del pengar. Jag har kikat på blocket, men även som begagnad får man betala 10000-12000kr. Det känns som mycket pengar då vi precis har lagt ut flera tusen på en ny vagn förra året. Så jag har letat efter ett bra alternativ, och alla (tre) barnvagnsbutikerna har rekommenderat Babyjogger City Select. Jag har läst otroligt mycket om den och många har varit positiva till den. Den uppfyller mina krav då den går in i bilen, det går ha barnen mot sig och den är billigare än Bugaboo Donkey. På blocket kostar vagnen 5000-6000kr, som ny runt 10000kr.
När Barnens hus hade utförsäljning förra veckan var jag där en halvtimme före öppning. Kön var låååång. Men 5 minuter efter öppning kommer jag in i butiken. Det är folk ÖVERALLT. Men så står den där, BJCS och bara väntar på mig. Så jag bestämmer mig för att köpa den för 7000kr (30% rabatt) och efter 4 timmar i kö är den min. Både jag, maken och dottern känner oss nöjda med valet. Blir spännande att se hur den funkar sen när även bebis ska åka. Bild kommer, så ni får se mitt lilla fynd! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.