Hanna och hennes grabbar

Veckans träning

Förra veckan blev det en hel del träning faktiskt. Jag testade ett nytt pass och la till ett annat extra så jag är mer än nöjd.

I måndagskväll var det bodybalance, så himla skönt! Jag gillar verkligen det passet, men fick hoppa över det i torsdags när jag mådde så fruktansvärt dåligt över allting som hänt. På tisdagen fick jag äntligen en plats på tabatan med Jenny. Det passet är alltid fullbokat. Men denna gång fick jag en plats och jag är nöjd med passet. Det var vissa moment jag inte gillade men jag kommer aldrig komma ifrån dom, men det var momenten med gummiband. Jag tycker verkligen inte att det ger mig något alls. Jag har för grova ben i detta fallet. Vi ska sätta bandet över knäna oftast och då rullar bandet ihop sig. Och sen när jag väl ligger ner och börjar med övningarna, så vill bandet gärna glida så att jag ändå inte kan spänna bandet. Det är svårt att förklara men det är ett problem jag inte är ensam om. Hur som helst, jag gör ju övningarna och sen får de blir som det blir. Men det är tråkigt att en del av passet inte ger det som det ska ge helt enkelt.

I lördags körde jag lördagsmixen då det återigen var tabata med Jenny. Denna gång körde hon 40/20, dvs att vi tränade i 40 sekunder och vilade i 20. Detta gjorde vi halva passet ungefär och sen var det lite vanliga 20/10 och återigen med gummiband. Hon älskar verkligen dessa band. Men jag är glad att jag gick och fick en genomkörare så här på morgonen.

Söndagen körde vi som alltid strength development. Utöver detta har det blivit en del cyklande och en del promenader i veckan. I måndags tog vi en promenad och köpte en pyjamas till Gabriel. I tisdags tog jag en längre promenad på förmiddagen och likaså på onsdagen. I lördags cyklade vi till maxi och då hade jag barnen bakom mig i cykelvagnen för första gången, det var annorlunda! Det var ju inte tungt eller så men det märktes när man körde över en kant eller liknande, då drog vagnen lite bakåt innan den kom upp. Alltså jag bromsades ju inte eller så, men jag kände av det den där microsekunden det handlade om. Igår söndag gick vi en promenad på förmiddagen. Det gör vi ofta på söndagar för då går vi Xrundan. Denna gång hade Jonas två fel på tipspromenaden, jag hade fyra, vi börjar bli bättre och bättre! Mycket träning och mycket utevistelse, det märks att det börjar bli varmare väder.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.