Hanna och hennes grabbar

Utslagen

Idag är det tisdag och jag hatar tisdagar. Jag vet inte hur det är för er andra, men tisdagar är seriöst den värsta dagen på veckan. Har det varit intensivt under helgen så har det kommit ikapp en på tisdagen. Jag är alltid som tröttast på tisdagar så jag gillar verkligen inte dessa dagar.

Mikael har fortsatt feber. Jonas tog aldrig tempen på morgonen men det märktes att han hade feber så jag tog den på eftermiddagen när han vilat. Då hade han 38.6 och vi gav därför dagens andra dos alvedon. Tre timmar senare hade den stigit till 40.1. Detta gillar jag inte alls. Det går inte få tag i ipren så jag började ringa till 1177. Men det är ju ett nummer man verkligen inte kan komma fram till.

Mikael sover lugnt just nu i alla fall så jag tänker att så länge han sover är det bra. När han vaknar ska jag ta tempen igen och se vad som händer. Han kan även få alvedon igen nu. Så han vaknar nog snart tror jag.

Själv har jag varit seg idag. Det blev inte så många timmar sömn så när barnen somnade efter lunchen, la jag mig också. Det var välbehövligt!

På morgonen tog vi en promenad. Ingen powerwalk eller något, bara en runda på stan. Vi skulle gå till tandläkaren för att föra över Mikael till samma ställe som oss. Vi passade även på att gå in på Willys och handla lite smågrejer så vi klarar oss de närmaste dagarna. Sen lunch och vila.

Eftermiddagen och kvällen har vi varit inne. Det har varit kanonfint väder, men eftersom jag är så trött så kände jag att jag behövde vara inne. Jag tror kroppen börjar bli trött av all träning och alla långa dagar. Jag hetsar ju mig själv lite till att köra på med träningen så det händer något. Så kroppen börjar nog säga ifrån lite. Så det blev en rejäl vilodag.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.