Hanna och hennes grabbar

Ännu en dag där saker blev gjorda

Jag gillar inte riktigt att mina dagar börjar med att Gabriel vaknar innan klockan 6. Visst snart ska vi vakna tidigare än så, men jag vill njuta av den sista tiden. Hade det varit så att Gabriel ville mysa på morgonen hade det inte gjort något. Men icke, det är fullt ös direkt.

Igår, tisdag, gick vi till öppna förskolan. Det blev en trevlig förmiddag för barnen, och jag fick prata med lite annat folk. Mikael har dock inte på humör så vi fick gå hem mitt i sångstunden. Då köpte vi med oss donuts från torget hem.

Hade tänkt fixa och plocka men Mikael vaknade när Gabriel somnade så det blev inget med det. Mikael är lite orolig nu, är mycket som händer för honom i sin utveckling. Så vi myser så mycket nu för att han ska känna sig trygg.

Gjorde köttbullar på 1.2 kg färs inför middagen. Nu finns det i alla fall köttbullar i frysen som man kan ta fram snabbt när barnen ska äta. Jag gillar mer och mer att göra egen mat. Eller det har jag alltid gjort, men vi äter i princip aldrig köttbullar. Vi gjorde aldrig det förr men sen jag var inlagd på ryhov så köpte Jonas köttbullar till sig och barnen, det gjorde att jag numera gör en hel del egna köttbullar.

Efter middagen åkte jag och handlade. Storhandla på kvällen är rätt skönt, inte så mycket folk efter kl 18.

Eftersom Lucas är ledig idag onsdag, kollade vi på film igår. Iron man. Den första filmen så nu ska Lucas få se alla filmer i Marvels universum. Det ska bli så roligt och jag tror han kommer gilla detta.

Hade ni en bra tisdag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.