Hanna och hennes grabbar

Veckans träning

Ännu en vecka har gått och jag har rört på mig en del. I måndags skulle jag testa på styrka intervall på gymmet. Det är ett lunchpass som håller på i 45 minuter. Han som skulle hålla i det var dock ledig, det är han visst var fjärde vecka. Jag har tänkt gå varannan vecka på detta pass, så jag kommer träna under honom en gång och en gång under en av ägarna. Denna gång var det Jenny som hade ett pass. Och jag måste säga att det var riktigt roligt. Först började vi med en uppvärmning och efter den satte vi gång med massor av övningar.

Hon körde 40sek jobb och 20sek vila i ungefär 20 minuter. Det var blandade övningar, både med och utan vikt, och vissa övningar var för hela kroppen, vissa var mer specifika mot en muskelgrupp.

Efter detta körde vi tre tabataslingor (20sek jobb och 10sek vila i 4 minuter) som var mer fokuserade på specifika grupper. En var för ben, en var för rumpa och en var för mage. Stretching och sen var vi klara.

Jag gillade detta upplägg men vissa övningar var för svåra för mig, jag var antingen för klen eller hade för dålig balans.

I torsdags blev det bodypump och idag blev det strength development.

Jag har hunnit med två promenader denna vecka och båda var i onsdags. Det blev en på både förmiddag och eftermiddag. I tisdags och fredags var vi i Jönköping och då hann jag ingen promenad, dock gick vi runt typ hela tiden. I tisdags var vi på ryhov och parkerade en bit ifrån så det blev lite motion där. Och i fredags traskade vi ju runt på IKEA hela förmiddagen. Så jag är inte missnöjd.

Inför kommande vecka hoppas jag vädret är lite bättre så man vill gå ut..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.