Hanna och hennes grabbar

Veckans träning, förra veckan

Ja det här inlägget skulle kommit igår men jag var ärligt talat helt slut så jag orkade inte.

I måndags var jag på nya releasen av bodypump. Jag tror jag kommer gilla denna release skarpt. Det känns så i alla fall och jag hade samma känsla i torsdags när jag körde pass nummer två. Jag kände mig starkare detta pass och det är ju alltid roligt.

Igår söndag var jag trött. Men inte så konstigt, jag körde dubbelpass. Först var jag med på tabatan och direkt efter blev det strength development.

Tabatan var sådär. Uppvärmningen var en enda lång upprepning och det har jag lite svårt för. Första tabatan sen vad ren kondition och jag gillar ju inte de. Men samtidigt är det ju precis det jag måste utmana mig med. Jag måste köra lite kondition också för att få upp flåset igen, samt för att bränna fett. Så jag ska inte klaga, men det är inte roligt när man är så tung och inte kan göra övningarna fullt ut.

Sen var det lite olika övningar resten av passet. Hon varierade bra så det har roligt. Gillade dock inte gummibanden, men det är ju för att jag inte gillar att ha på dom. De rullar sig på mina ben, eftersom jag är så tjock så de skär in istället för ger det där lilla extra.

Och sen var det dags för nästa pass. Jag körde tabatan som en lång uppvärmning. Inte så mycket vikter på. Det tog jag på strength istället. Alltså fy vad jag älskar det passet! Det är så roligt att lyfta tungt! Jag märker att vissa grejer har jag blivit starkare i – triceps behöver jag snart lägga på mer i för det är för enkelt med 7,5kg bakom huvudet. Armhävningarna är också lite för enkla så jag ska börja flytta bak mina knän och hitta ett nytt tufft läge.

Älskar att jag får den bekräftelsen av träningen – jag blir starkare. Synd bara att jag aldrig blir lättare viktmässigt…

Det blev bara två promenader under veckan – måndag och fredag. Vädret ställde till det ordentligt. Men nu hoppas jag att det ska hända denna vecka!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.