Hanna och hennes grabbar

Loppis är så bra

Under veckan och förra helgen har vi rensat lite igen. Eller rensat och rensat, vi har plockat runt på lite grejer så vi ska få plats. Ni vet, moment 22. Det här ska vara på den här platsen, men just här står de här sakerna som vi ska flytta till en annan plats. Och på den platsen finns det saker som ska vara någon annanstans, och så vidare.

Nu har vi i alla fall fått ner byrån i förrådet. Den gick in precis! Men för att få in den där, behövde vi såklart tömma ut lite. Så nu har vi hittat lite grejer som ska slängas. Det är lite tavlor, inget att sälja vidare faktiskt för de är förstörda, så förhoppningsvis kommer vi iväg till tippen på tisdag.

Tavlor som ska slängas som sagt, men ett gammalt skoställ chansade jag och la ut på loppis. Det tog två timmar så var det sålt! Det var ett skoställ som Jonas hade innan vi flyttade ihop. Och han hade sina skor i det men eftersom han typ alltid hade samma par på sig, blev det att de bara stod där och stället blev liksom inte skadat av att man ställde/slängde dit andra skor och så där. Så vi sålde det fastän det hade flera år på nacken.

Jag passade även på i söndags att sätta mig med de kläder jag plockat ur som grabbarna är för stora för och som jag inte vill ha till Skruttan.

Här är ett axplock av det som jag lagt ut. Redan samma dag kunde jag plocka bort en bild samt en del av kläderna på en annan. Ibland går det fort när man lägger ut kläder, ibland inte. Men detta ska som sagt säljas så jag lägger väl ut det lite då och då framöver.

Men det har ändå blivit lite sålt den senaste tiden. Och nu har jag bestämt mig för att dessa pengar ska in på ett särskilt konto. Så där ska jag spara pengar till sommaren. Ett semesterkonto helt enkelt. Jag sätter in en fast summa varje månad, och sen allt jag säljer får ramla in där också som lite extra. Vi kommer ju inte kunna göra något i sommar, alltså åka iväg något längre för det kommer vara tufft som det är, men vi kanske kan hitta på något? Spela minigolf med Lucas eller något. Då är det bra pengar att ta av tycker jag.

Brukar ni sälja/handla på loppis?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.