Hanna och hennes grabbar

Ny vecka! Massor händer

Hörni vet ni vad? Den här veckan blir intensiv! Inget nytt i mitt liv men jag hoppas jag får ihop allting ändå.

Idag måndag ska jag till Jönköping. Först hade jag tänkt åka med första bussen till Nässjö men det gick inte så jag fick vänta en timme. Eller ja det här visste jag ju så jag kunde ta sovmorgon, men som alltid vaknar jag tidigt.

I Jönköping har vi bara en föreläsning mellan 10.15-12.00 och sen är dagen slut. Men jag åker in tidigare och ska sätta mig med hemtentan. Efter föreläsningen ska jag äta lunch och fortsätta lite till med hemtentan innan jag åker hem till Vetlanda igen. Eftersom Jonas jobbar denna afton, blir det smidig middag.

Imorgon tisdag blir det än en gång Jönköping men då ska jag vara kvar till klockan 15 på föreläsning. Så det blir en längre dag per automatik. Men denna afton ska Jonas inte jobba så då blir det lite enklare med middagsplaneringen.

På onsdag blir det ännu en tripp till Jönköping och dagen ser ut som tisdagen, det vill säga mellan klockan 10.15-15.00.

Men på torsdag kommer det roliga! Då blir det Ullared! Som alltid åker jag med Emelie och jag ska försöka hitta så mycket julklappar och klädesplagg jag kan. Det är i princip det jag ska köpa faktiskt, julklappar till smågrabbarna (Lucas kommer få en enda dyr i år), samt paket till Gabriel som fyller år i februari. Sen ska de ha lite kläder för de behöver så mycket nu när vi lägger en del på förskolan. Jag tyckte vi hade mycket kläder men vi har i princip ingenting känns det som. Jag ska även se om jag hittar lite kläder till mig. Avslutningsvis kommer jag lägga en hel del tid uppe på jultorget. Vi har köpt en gran till som ska pyntas och jag vill hitta lite pynt över lag. Vi har pyntat så dåligt men nu är jag sugen.

Lucas är ju inte direkt sugen på det här med jul, eller jo på julklapparna. Men resten av det struntar han i. Det är hemskt att säga så men det är sanningen. Eftersom han alltid sitter på sitt rum och spelar, ser han ju inte förändringarna som blir i resten av huset. Så jag har inte velat engagera mig. Men i år känner jag mig sugen. Så jag ska försöka hitta gardinkappor (går inte ha panel eller annat hängande med grabbarna) samt lite tomtar, kanske ett luciatåg och lite annat pynt sådär. Jag tycker det är jättemysigt. Och jag vill verkligen ändra om lite. Så jag ser så mycket fram emot denna dag i Ullared.

Vi kommer åka tidigt, ungefär klockan 6 så vi har många timmar på oss när vi väl kommit fram. Vi brukar ju åka måndagar men eftersom jag nästan alltid är i plugget då, behövde vi hitta en annan dag. Nu blev det en torsdag precis innan löning, förhoppningsvis tjänar vi på de genom att inte behöva ha så mycket folk runt oss.

På fredag ska hemtentan in. Det är jag glad för. Jag kommer inte ha någon tid att plugga i helgen. Först jobbar ju Jonas natten mellan torsdag och fredag. Så ja fredagsförmiddagen kan jag sitta. Men sen slutar han tidigare natten till lördag för de ska på galej med jobbet. Skruf firar jämnt så de ha bjudit med alla anställda på något jippo. Vi vet inte vart, bara att alla som ska med slutar tidigare natten till lördag för att hinna sova. Sen ska de infinna sig vid fabriken vid lunch för att åka iväg med buss. De kommer tillbaka på söndag. Med andra ord är jag gräsänka nästa helg, med tre barn. Det kan bli riktigt spännande.

Så veckan är fullspäckad, jag hoppas jag hinner med allt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.