Hanna och hennes grabbar

Veckans träning

Det blev tre pass denna vecka, men på två dagar. Det blev promenad på måndag och tisdag. På torsdagen tränade jag bodypump som jag brukar, och efter det stannade jag kvar och körde bodybalance. Det är så skönt! Idag Körde jag strength development i vanlig ordning. Jag ökade faktiskt idag. Jag ökade på marklyft, frontsquat samt axlar. Och det gick bra. Jag tänkte om lite med vikterna och det blev så himla bra och jag är så nöjd! Kände att jag absolut klarar av den här vikten. Jag använde faktiskt inte ens en uppsättning av vikter, de behövdes inte så jag tar nog inte med dom nästa vecka, vi får se.

Just i strength development så märker man snabbt att man blir starkare. Eller man märker att man klarar mer än man tror. I pump så är det så många reps så det sliter så mycket och man kan inte lassa på så mycket vikt som man vill, men i detta är det mycket enklare. Jag har alltid fått ont i axlarna på pump, eller jag får inte ont, men jag orkar inte pressa upp stången hela vägen till slut. Idag ökade jag på axlar och kände ingen smärta eller något. Jag kände nästan att jag kunde lagt på lite till, inget jag vill nu direkt, men känslan att jag faktiskt klarar den mängden gör mig lycklig.

Så fastän jag var på riktigt dåligt humör efter köksförnedringen, blev kvällens pass riktigt bra.

Under veckan som kommer så är jag inbokad på fem pass – måndag, torsdag (dubbel), lördag och söndag. Jag hoppas jag ska hinna med alla, det vore riktigt skönt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.