Hanna och hennes grabbar

Lekparkshäng

Hörni jag har ju helt glömt berätta att jag i måndags eftermiddag tog mig ut på ännu en promenad, ja det gjorde jag igår tisdag också. Men i måndags var min mor med. Tanken med promenaden var att vi skulle gå och kolla på kläder, dels behövde hon kläder, dels behöver Gabriel kläder. 

När vi går från vårt hus går vi alltid på grusvägen längs med järnvägen. Strax innan en stor parkering och en gångväg över järnvägen, finns en lekpark. Här har vi stannat flera gånger med Gabriel. Han har fått gunga, promenera och testa rutschkanan. Nu när mormor var med passade vi på att stanna och låta Gabriel gunga. Så roligt han hade! Han verkligen njöt av att svingas fram och tillbaka och skrattet bubblade ur honom. 

Efter han fått gunga en stund, skulle Mikael få gunga för första gången någonsin. Vi satte ner honom i gungan och det räckte med att jag bara puffade till gungan så den rörde sig, så log Mikael. Bilden här nedanför tror jag talar för sig själv – han älskade de! Vi gungade inte så länge med Mikael, vågade inte ifall han skulle bli yr eller må illa. Så några minuter och sen gick vi vidare.

Ser ni snön på bilderna? Den är i princip borta nu! Igår låg solen på ordentligt med sina 7 grader och tinade snön. Just här vid ligger solen på väldigt många timmar om dagen så det är perfekt när man vill ha bort tråkig snö.

Hur gick shoppingen? Jag hittade en träningsbh som var nedsatt med 70% så jag klagade inte. I övrigt hittade vi ingenting. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.