5 månader / status

 

Vikt: 5795 g
Längd: 59 cm

Lunas status: Hon blir mer och mer ett litet barn från att vara en hjälplös liten nyfödd, det är så roligt att se. Hon leker, är med oss på ett helt annat sätt, smakat på mat av olika slag och visar så mycket personlighet. Visar verkligen när hon är glad eller ledsen. Hon försöker ta sig framåt när hon ligger på mage men hon flyttar sig mest bakåt och snurrar runt lite. Har bytt från liggdel till sittdel och det är så mycket roligare för henne såklart. Den går också att fälla till helt liggläge.

Min status: Jag känner nu att jag är inne i en upp och ner period i humöret och blir så lätt rastlös. Vi ska snart flytta och jag hoppas och tror att det kommer få mig att bli mindre rastlös. Kommer ju vara så himla mycket att fixa med.

Bästa: Skrev förra gången att det är hennes personlighet och det är samma fortfarande, hon är så mysig och det blir bara roligare desto äldre hon blir. Älskar att hon börjar bli en riktig liten minimänniska! Hon har börjar acceptera napp mer i samband med vagn och efter hon ätit och brukar kunna somna så utan att ha min tutte i munnen.

Utmaningar: Att försöka underhålla henne med en balans så hon inte blir överstimulerad. Det är inte det lättaste. Hon får så svårt att komma till ro på kvällarna när hon väl ska sova om hon fått för mycket intryck.

Tankar: Hon har börjat smaka på mat och hoppas verkligen det kommer gå bra utan för mycket bekymmer med magen osv. Hoppas hon börjar tycka gröt är gott för det vore så bra att så småningom ersätta morgonmålet med det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.