3 månader / status

Vikt: 4864 g
Längd: 55 cm

Lunas status: Hon är sååå aktiv! Kan verkligen inte ha henne länge utan att hon rör sig och utforskar allting runtomkring. Hon gör nya ljud varje dag och blir mer stark i kroppen och jag längtar tills hon kan sitta framåtvänd i bärselen utan problem. Hon följer tydligt saker och människor med blicken, så kul att se hennes utveckling!! Hon kääämpar verkligen med att försöka komma från rygg till mage. Och skrattar och är glad jätteofta! Nu börjar strl 50 (äntligen) bli tight haha.

Min status: Jag mår bra, vissa nätter ger mer sömn vissa inte. Måste verkligen gå till min naprapat eller få en ordentlig massage sen sätta igång med min yoga igen. Svårt att hitta tiden tilll de bara.

Bästa: Att Luna är en sån glad och nyfiken liten bebis. Vi har fått höra hennes första riktiga skratt, så underbar känsla!

Utmaningar: Att amma när hon är övertrött har blivit en utmaning, hon äter lite sen kollar runt, äter lite och kollar runt osv. Svårare att få henne att komma till ro (rosa brus brukar funka). Även svårt nu när hon är så nyfiken att ha henne i vagnen vaken, hon blir så otålig och arg. Eftersom hon vägrat napp sen hon föddes så försöker jag introducera en snuttefilt istället, hoppas det går hem!

Tankar: Kan ärligt säga att jag inte har några speciella tankar just nu utan det mesta flyter på och vi har det bra alla tre här hemma. Men en sak, jag borde komma igång att fylla i hennes första bok om hennes första år.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Såå roligt att höra om hennes utveckling! Ellie börjar också bli sådär aktiv och ”pratar” och skrattar och ler mycket! Så himla gulligt ❤
    Vi försöker med napp men hon spottar ur den ofta men funkar ändå bra som tröst. Vår tjej är också en Pluttis och har precis börjat använda strl 56 men det är bara för att hon börjar bli lång, byxorna är fortfarande stora haha. Så mysigt med bebis dock ❤