1 månad / status

Vikt: 3620 g
Längd: 50,5 cm

Lunas status: hon verkar må bra! Äter, sover och skiter haha.. Besök hos BVC och läkare har inte visat något konstigt eller avvikande. Hon går upp i vikt, lite långsamt men de går uppåt och hon ligger bara precis lite under sin kurva. Men nu senaste vägningen hade hon gått upp mer än förut så hoppas de fortsätter så.

Min status: dagarna efter förlossningen var en kamp med kroppen men nu mot slutet känns det så mycket bättre. Kroppen är fantastiskt som reparerar sig så snabbt. Har kommit in i ”mamma-rollen” mer och det är inte lika läskigt att ta mig ut ifrån hemmet som den allra första tiden. Amningen känns så mycket bättre nu än de första två-tre veckorna. Sårigt och blodigt så jag använde amningsnapp en period och nu slutat med de och de funkar bättre.

Bästa: Luna har visat sitt första riktiga leende, strax innan månadsdagen. Så himla mysigt!! Hon vill ha så mycket närhet och älskar att ligga och somna på mig eller Kalle.

Utmaningar: Luna tar inte napp, hon får kväljningar av alla vi provat. Vill kunna trösta henne på annat sätt än bara bröstet också.

Tankar: dropparna med D-vitamin vi fick av BVC tror jag gav Luna lite ont i magen så nu har vi bytt till andra med bakteriekultur som ska vara bra mot magont.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.