Gravid vecka 36

Tycker att mycket har hänt under vecka 36.. Jag har fått svullna fötter, anklar, fingrar och händer så jag försöker ha de högt ofta och kyler ner med en kall vetekudde ifrån frysen (så skönt, tips till er preggos eller till er som är för varma). Jag har också börjat få förvärkar, det känns mer på kvällarna och mindre på morgonen. I samband med mina sammandragningar som kom runt vecka 30 (om jag inte minns fel) så känns dom nu mer som en mild mensvärk. Hoppas det är ett gott tecken på att hon vill ut snart. Mina höfter och ben gör ont av delvis de extra kilona jag gått upp men också för att det gör plats åt bebis såklart. Har inte svårt att sova men vaknar ofta av att jag måste vända mig från sida till sida för att höfterna gör ont. Tips någon?! Jag har redan ton av kuddar, täcken osv.
Jag har börjat tänka så mycket på när allt sätter igång, (förhoppningsvis behövs ingen igångsättning) läser andras berättelser och alla är verkligen totalt olika, spännande att se hur jag kommer få det. Nu är jag i vecka 37 och tanken på att hon kan komma när som är så sjukt overklig!!

Vecka 35 och vecka 36

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    I väntan på min första hade jag skitsvårt att vända mig på nätterna, det var tungt och jag hade ont i ländryggen. Räddningen blev ett glidlakan som min barnmorska hjälpa mig få via ett äldreboende haha men guuuuuud vilken grej! Det är liksom som ett siden lakan så man bara glider över skitlätt haha kände mig mer graciös än på månader. Starkt tips!