Vecka 25

Samtidigt som jag gick in i vecka 25 började jag märka att jag läckte lite bröstmjölk när jag tryckte lätt.. Redan tänkte jag men läste att det inte alls är en ovanlig tid att råmjölken kommer nu. Jag hoppas verkligen att jag kan amma när liltjejen kommer, ser de som ett positivt tecken. Min pollenallergi har också kommit igång, det är jobbigt från och till för nu tar jag ju ingen medicin emot det och tänker att om det blir värre så får jag ta det då med min BM.
Hon rör på sig en del och varje rörelse eller spark känns så bra att få känna. Mest aktivitet på kvällarna men även en del på morgonen efter frukosten. Alltid mest rörelse efter jag ätit. Får en känsla av att det är en lugn bebis, iallafall i magen.
Funderat så mycket på hur jag ska göra med min ledighet innan jag ska få. Men det är så svårt, vet ju inte hur kroppen kommer må ju längre tiden så det bästa är väl att ta det som det kommer antar jag. Planen just nu är semester 3 veckor sen föräldraledighet en månad innan jag är beräknad.
Hoppas ni inte tycker vissa inlägg blir för tråkiga, men jag skriver mest för min egna skull för att kunna gå tillbaka och läsa 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. EngelskaFrun

    Ush för pollen allergi tycker jag. Har aldrig haft det själv men har vänner som lider en del för det. Tror pollen kan bli ett problem i år då det inte börjat än så kan komma som en stor bomb :/