Vecka 16

Godmorgon alla fina människor!
Vill starta med att säga stort TACK för alla fina och uppmuntrande kommentarer jag fått ifrån er! ❤️

Gått in i vecka 17 nu och tiden går nästan för snabbt.. Har hört från vänner och kollegor med barn eller som är gravida att de inte känns lika snabbt sen. Försöker njuta så mycket jag bara kan av denna perioden då jag mår så bra förutom att jag vaknar med huvudvärk emellanåt. För ett par dagar sen var första gången jag kände av att det rörde sig där inne föresten!! Tänkte först att det kunde ha varit tarmen men nej, kände även av det igår. Det känns lite bubbligt typ, som ett fladder eller som att den vänder på sig. Och alldeles för långt ner för att vara något annat. Så häftigt!

Veckan har i övrigt varit lugn, startade med att fira min födelsedag i måndags med mannen och en av mina bästa vänner Molly. Varit ett par timmar i Göteborg och haft en makeup masterclass för Linda Mehrens elever. Jag har även lyckats få in en bikramyogaklass igår, har inte lyckats få ihop träningen på en månad nu för att jag varit sjuk, för trött och jobbat tider som inte klaffat med klasserna. Det känns så viktigt för mig som tränat mycket innan graviditeten att fortsätta som vanligt. Min bästa medicin på att än sålänge slippa ryggont. Hoppas jag kan fortsätta så långt som precis innan förlossning.

Tänkte försöka fortsätta med en liten veckouppdatering varje måndag om hur min vecka sett ut, sen kanske det blir oftare. Om ni tycker det är kul att läsa om? Och första bilden i realtid publicerad här på bloggen. Känns lite läskigt att posta en magbild redan men de syns ju så why not.. Tycker de syns mer på bilderna än vad det egentligen gör haha..

Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.