Vi ska bli föräldrar

Som rubriken lyder så blir vi mamma och pappa i början av augusti om allting går som det ska! Vad sjukt det känns att skriva det och det känns SÅ läskigt att gå ut med det offentligt, men jag vill att denna bloggen ska vara ärlig och öppen så då är detta svårt att hålla det inom sig eftersom det är det enda jag tänker på. Jag har sagt till mina nära att jag inte kommer gå ut med det offentligt eller att jag inte vet om jag kommer vilja göra det och jag har egentligen inget bra svar på varför. Jag har varit så rädd för tanken på om det värsta skulle inträffa så känner man sig så blottad. Det känner jag mig egentligen bara genom att skriva detta utan att ens ha publicerat inlägget. Men som sagt så behöver jag för min egna skull vara ärlig mot mig själv och våga öppna upp lite mer utåt. Har dock svårt med tanken om att publicera en bild på ett ultraljud ifrån insidan av min livmoder. Det skriver jag nu och kanske postar en sån bild vid ett senare tillfälle haha.

Delar i ett kommande inlägg om mina veckor hitintills som gravid. Det hoppas jag att ni uppskattar, har skrivit lite på det redan och det är ett väldigt öppet inlägg. Ni som inte är intresserade av barn eller graviditet över huvud taget förstår jag om ni slutar följa denna bloggen redan nu, det hade jag också gjort för ett par år sedan. För som ni förstår kommer det vara stor del av vad jag kommer leverera i denna blogg.

Kan också erkänna att detta inlägget är skrivet i när jag var i mitten på vecka 14, går in i vecka 16 imorgon. Jag behövde en mental förberedelse på att våga posta detta inlägg.

Uppskattar verkligen kommentarer ifrån er, vill ha en kommunikation mer er som läser 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella

    HURRA vad kul! Grattis! Jag har själv en liten 1½-åring och kan skriva under på att det är ett helt fantastiskt kapitel ni startar. Stort lycka till och hoppas att ni (alla tre) kommer att må bra genom den här resan! <3

  2. Jennie

    Så härligt att det ska bli fler barn i släkten! Grattis!! ??❤️ Jag träffade din syster, mamma och mormor sommaren 2016 efter att jag fått reda på att din mormor pch min farmor är systrar! Så himla roligt att träffa dem! ?