Att börja blogga igen..

Tror jag gått fram och tillbaka och funderat på om jag skulle börja blogga igen i ett halvår. Min första tanke var att jag skulle vara nishad på endast makeup men sen tänkte jag att jag istället startar en blogg med utgångspunkten att få skriva av mig. Kanske tar ett tag för mig att öppna upp mig men jag känner att det kan vara både skönt och kul att få skriva om mig och mina tankar. Den bloggen jag tidigare hade tycker jag nu var väldigt spretig, en tjej som försökte för mycket att få till en lyckad blogg utan att egentligen kanske veta varför jag skrev om vissa saker. Men vad är egentligen en bra blogg? För mig handlar det om att läsa det jag är intresserad av just den perioden i mitt liv. Det behöver inte vara perfekt formulerat i skrift eller snyggt arbetade bilder, snarare det oglamorösa livet i realtid. Så därför hoppas jag att det så småningom även jag lyckas få fram.
Det handlar så mycket för mig om att våga släppa ut lite ifrån mitt aktiva inre och inte tänka så mycket på vem och vad de ska tycka om det. Förstår ni vart jag vill komma? Jag har som sagt ett bra aktivt inre, skulle säga att jag är en introvert person men absolut inte osocial, bara en aktiv hjärna och någon som inte säger så mycket i onödan.

Jag vill inte lova att jag kommer blogga var eller varannan dag utan jag skriver när jag känner att det är något jag har att blogga om. Det kanske blir vardag, kanske bara tankar, lite makeup och stil eller alltihopa. Vi hörs snart!

Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna Stohr

    Jaaaaaaa!!! Så kul att du bestämt dig för att börja blogga igen. Jag läste din gamla frenetiskt och har följt dig på instagram under alla år sedan dess. Haha jag kan verkligen relatera till det där med att ha ett aktivt inre, det ska bli roligt att läsa om.

  2. mariamroxx

    Ida-Maria: jag råkade såklart ta bort din kommentar! ? det var för enkelt att komma åt knappen. sorry!!! hann läsa den iallafall och är så taggad på xtinas album! ?