Mamma rara

Jag är gudmor till valp nu!

Jag fick bli gudmor till Lillians nya valp och med äran kom ytterligare en ära. Jag fick nämligen föreslå ett namn till tiken. Ett hundnamn för tik kändes ju inte alls som en svår sak. Tills jag började tänka till det vill säga. Jag hittade då sidan med hundnamn i Nya Zeeland (som jag länkade till) och där fick jag bästa valet, Kiwi!

Ett så sött namn på en hund tycker jag och det tyckte Lillian också. Hennes lilla tik heter nu Kiwi och jag är gudmor. Det är så rart och speciellt.

Ni vet kanske varför jag inte själv har hund just nu. Allergin som kom igång då jag var barn har förvärrats. Detta tvärt emot vad alla säger om att man blir mindre allergisk med åldern. Så är det inte för mig. Jag kan numera inte ens ta i en katt utan att bli snuvig.

Nåväl, jag har ju lilla Kiwi som jag kommer att följa med spänning. Det går bra att vara i samma rum så jag tror att det kommer att bli en hel del umgänge med min favorit-tik!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.