Mamma rara

Ska vi ha kamera i badrummet också?

Jag har ett barn som tycker att det där med webbkameror är så intressant. Han sitter och kollar livestream från Disney Land för att se vad som händer där. Eller så klickar han in på någon kamera i naturen någonstans för att kolla om det finns djur som visar sig framför kameran.

För några dagar sedan så kom han med den eminenta ideen att vi skulle ha webbkamera hemma hos oss. Han tycker att vi är en kul familj som andra kan ha roligt åt. Det var kanske en komplimang och först tänkte jag att en kamera mot trädgården eller kanske i hallen kan gå an.

Men så tänkte jag vidare. Jag har aldrig varit något Big Brother fan och tycker att hela den grejen bara är knasig. Jag vill inte ha någon kamera på toaletten och faktiskt inte i köket heller!

Men jag gillar konceptet med att filma från spännande platser. Att sätta upp kameror på allmänna platser ser jag inget problem med. Det är ju bara fint att kunna se vad som händer på andra platser utan att åka dit. Riktigt inspirerande. Med tanke på detta så kanske vi skulle rikta en webbkamera ut mot gatan med adress. Fast då får vi kanske tala om för grannarna för det är ju inte så roligt att bli filmad utan att veta om det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.