Mamma rara

Det är ju bara att gå ner i vikt mamma!

Ont i knäna är inte kul. Jag hade länge ont i knä efter att ha suttit men det är inte så farligt längre, Numera är det mera att det ibland liksom låser sig på höger sida. Det här kan hända närsomhelst men mest på vintern. Min lilla gubbe kom med lösningen på problemet.

Han sa att det bara är att gå ner i vikt. Men jag är ju inte överviktig sa jag. Han menade att det inte spelar någon roll och att vi vuxna är för tunga för våra knän.

Det blev lite roligt men visst ligger det mycket i det. Även om jag inte lider av enorm övervikt så är det klart att det kan bli tungt för knäna. Och det finns en koppling mellan kroppens hälsa och knänas hälsa. Man måste ju inte börja med diet bara för viktens skull. Det kan vara minst lika viktigt för att få de vitaminer och andra ämnen som knän och resten av kroppen behöver för att må bra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.