Mamma rara

Så får jag inspiration till presenterna

När jag var liten fick jag och min bror kryssa för vad vi ville ha i leksakskatalogen som kom i brevlådan i december månad. Vi fick förstås inte allt men vi älskade denna procedur. Mina barn får inte kataloger men vi pratar om vad de önskar sig. Sedan svingar jag in på en sajt som Butiktorget för att se vad som går att shoppa online.

Till skillnad från min egen mor är jag inte ute i snön. Tar jag ledigt någon dag i slutet av december är det inte för att pulsa mellan butiker. Istället vilar jag och lagar god mat. Vi beställer ju allt online. Men jag funderar lite på hur man skulle kunna få in det där med katalogen igen.

Det skulle ge mer inspiration. Jag tycker inte att det digitala känns på samma sätt. Men samtal är precis som alltid en god källa till inspiration. Då pratar vi ju även om varför de vill ha det som de vill ha, Smart för det kan ändra på saker och ting.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.